hu.news
1390

FRISS HÍR: A bécsi Schönborn "megáldott" egy meleg egybekelést

A hírhedt, 55 éves osztrák Gery Keszler homoszexuális férfi szeptember 4-én tette közzé, hogy a 73 éves bécsi Christoph Schönborn bíboros "megáldotta" a meleg egybekelésüket.

Keszler a bécsi Life Ball alapítója, ami Európa legnagyobb meleg propaganda műsora, mellette pedig Schönborn személyes barátja. Rendszeresen vacsoráznak együtt. 2017 decemberében ketten rendeztek egy meleg propaganda eseményt a bécsi székesegyházban.

A sokkoló kijelentést Keszler tette egy nyilvános beszédében, amikor a melegpárti Benno Elbs feldkirchi osztrák püspökkel beszélt. A találkozót az egyházmegye rendezte, a videót pedig publikálták.

Keszler visszaemlékezett, ahogy augusztus 15-én Schönborn meglátogatta a güssingi hétvégi házában - a Nagyboldogasszony napján - ebédre, ahol jelen volt Keszler meleg társa is. Güssing 160 km-re található Bécstől.

Keszler szerint Schönborn "imát mondott, majd hirtelen megáldotta" a két homoszexuális férfit. "Szuper volt!" - mondta Keszler.

Az "áldás" után pedig pezsgőt nyitottak.

Keszler azt mondta, hogy "nagyon, nagyon örül" Schönborn "áldásának", bevallotta, hogy ezzel "arra erőltetheti" a bíborost, hogy beszéljen erről többet, "de mivel megtette, biztos beleegyezne, hogy beszéljek erről."

Az egyház szerint a homoszexualitás a négy bűn egyike. Szinte egyedül a homoszexualitás felelős az egyházon belüli bántalmazásokért és pedofíliáért.

Kép: Gery Keszler, Christoph Schönborn, © Figlhaus Wien Akademie für Dialog und Evangelisation, CC BY-SA, #newsZgxforzmrp

01:24
lowoa shares this
4
957. Gomora Szodoma Technika.
Ilyen is volt a GooglePluson, s még valami ami fontos az Amoris Laetitia, úgyhogy akik szeretnék, hogy még az is létrejöjjön csak tessék olyan cikkel bombázni a rendszerhálózatotMore
957. Gomora Szodoma Technika.

Ilyen is volt a GooglePluson, s még valami ami fontos az Amoris Laetitia, úgyhogy akik szeretnék, hogy még az is létrejöjjön csak tessék olyan cikkel bombázni a rendszerhálózatot