hu.news
261

Ferenc pápa megáldja medjugorjei fesztivált - Sarah bíboros a "medjugorjei Szűzanyához imádkozik"

A boszniai Medjugorje Ifjúsági Fesztivál "rendelkezik azzal a hatalommal, hogy elvezessen minket az Úrhoz" - mondta Ferenc pápa a július 31. és augusztus 6. közötti fesztiválra küldött üzenetébenMore
A boszniai Medjugorje Ifjúsági Fesztivál "rendelkezik azzal a hatalommal, hogy elvezessen minket az Úrhoz" - mondta Ferenc pápa a július 31. és augusztus 6. közötti fesztiválra küldött üzenetében.
Ferenc pápa, aki híres arról, hogy támogatja a Pachamama bálványimádatot, arra buzdított, hogy éljünk "szabadon a bálványok csábításától".
Üzenete a Máté 19. fejezetében szereplő gazdag ifjú körül forgott, érzelmileg Krisztus "gyengéd tekintetére", az ő "gyengédségére" és "szeretetére" összpontosított, de ezzel szemben Ferenc pápa a zsarnokságra és a kegyetlenségre támaszkodik.
Robert Sarah bíboros celebrálta a vasárnapi szentmisét a fesztiválon. Szentbeszédében a növekvő pogányságról beszélt, miközben az egyházban már alig maradt erő.
Azt mondta, hogy "Jézus életének egész drámája ma is folytatódik az egyház idejében, amely az ő misztikus teste".
Sarah a "medjugorjei Szűzanyához" imádkozott, és azt mondta: "A medjugorjei Szűzanya térítsen meg minket, segítsen nekünk Isten munkájában, és …More