Clicks38
sl.news

Frančiškov osebni aktivist homoseksualnosti pričakuje "odškodnino", ker ta ne blagoslavlja greha

Frančišek je "zelo prizadet" zaradi lastnega dokumenta proti homoseksualnim "blagoslovom", je Frančiškov osebni homoseksualni aktivist Juan Carlos Cruz brez sramu povedal LaTercera.com (10. aprila).

Pet dni po objavi dokumenta je Frančišek poklical Cruza in ga obvestil, da je ta postal prvi homoseksualni aktivist, imenovan v rimsko kurijo, tj. v domnevno "Papeško komisijo za zaščito mladoletnikov."

Cruz je za LaTercera.com povedal, da ne želi "opravičevati" Frančiška, ki je "odgovoren" za dokument, , ampak verjame, da so o tem svoje mnenje imeli tudi "zelo močni" prefekti. V resnici se je Frančišek v Rimski kuriji, brez izjeme, obkrožil z ljudmi brez hrbtenice.

Kljub temu Cruz nadaljuje s svojim mitom: "Vem, ker sem že govoril s papežem, da ga to, kar se je zgodilo, zelo boli," toda Cruz kljub temu priznava "protislovja", ki jih je moč zaznati pri Frančišku, saj pravi: "Čutim, da bo na nek način skušal popraviti to situacijo."

Zdi se, da Frančišek verjame, da lahko zavede javnost tako, da za svoje poceni trike uporabi na poceni akterjih, kot je Cruz.

#newsGoadxvtvxi