Clicks162
hu.news
1

Müller bíboros: A homofóbia nem létezik, ez egy totalitárius kitaláció

"A homofóbia egyszerűen nem létezik" - mondta Gerhard Müller bíboros.

Az olasz Costanza Miriano újságírónővel való beszélgetése során a costanzamiriano.com oldalon Müller azt mondta, hogy a homofóbia egy "kitaláció és eszköz", amelyet arra használnak, hogy mások gondolatait befolyásolják.

A homoszexuális ideológiát az olyan totalitárius rezsimekkel hasonlította össze, mint a nemzeti szocializmus vagy a kommunizmus, amelyek a szakadárokat pszichiátriába zárták.

Továbbá Müller csalódott, hogy bizonyos püspökök nem elég bátrak ahhoz, hogy felszólaljanak a homoszexualitással kapcsolatban: "Nem értik, hogy a 'homofóbia' egy kitaláció, amivel az embereket fenyegetik".

Kép: Gerhard Ludwig Müller, © Michael Swan, CC BY-ND, #newsOjaypiqodq
Gratia copiosa
Az igazsag szo hasznalata tilos. Mindenkinek igaza van mindenben, kizarolag annak aki ezt a szot hasznalja es azt erti alatta amit jelent. Muller biboros bolha volt az ingben a Vatikan titkarsaganak, ezert ad acta tettek. Masnap Joachim Cardinal Meisner a reggeli 7 es mise elott a breviarummal a kezeben holtan talaltak Bad Fussingben. Nyilvanvlo az osszefugges Kardinal Muller elozo esti …More
Az igazsag szo hasznalata tilos. Mindenkinek igaza van mindenben, kizarolag annak aki ezt a szot hasznalja es azt erti alatta amit jelent. Muller biboros bolha volt az ingben a Vatikan titkarsaganak, ezert ad acta tettek. Masnap Joachim Cardinal Meisner a reggeli 7 es mise elott a breviarummal a kezeben holtan talaltak Bad Fussingben. Nyilvanvlo az osszefugges Kardinal Muller elozo esti telefonbeszelgetese es az o hirtelen halala kozott, hoszen nemcsak az elbocsatadast, hanem azt is elmondta mindezt hogyan abszolvalta a papa. A 67 nemet puspokbol 60 bem az igazsag munkatarsam hanem a hazugsage. Itt nem ervenyesul a jatolikus is-is.