Clicks464
hu.news
2

Ferenc pápa bebizonyítja, hogy soha sem volt plébános

Mivel Ferenc pápa nem találkozhatott a római papokkal a krizmamise alatt, ezért egy pünkösdi levelet küldött, amiben mindenről és mindennek az ellentettjéről ír.

A levél fő tárgya a koronavírus. Szokás szerint Ferenc pápa ismét túl érzelmes ("tudni kell másokkal sírni, ez a szentség") és azt kéri, hogy "új valóságokat álmodjunk meg".

Miután először bezárta az összes római templomot és hetekre leállította az összes pásztori tevékenységeket, most azt állítja, hogy "nem az ablakból néztük a koronavírus válságot".

Még azt is elhiteti a papokkal, hogy "láttátok jönni a farkast, és nem menekültetek el, valamint a nyájat sem hagytátok hátra".

Néhány bekezdéssel később pedig az ellentettjét mondja: "A helyzet kiszámíthatatlansága kiemelte azt, hogy nem vagyunk képesek együtt élni és szembeszállni az ismeretlennel, amit nem tudunk irányítani; mint mindenki más, mi is össze voltunk zavarodva, féltünk és tehetetlennek éreztük magunkat".

Elkerülhetetlen módon figyelmeztet az olyan dolgok ellen, mint a "receptek, tankönyvi válaszok, könnyű buzdítások, oktató beszédek, hamis idealisztikus vagy spirituális önteltség, puritán elmenekülés, kiszállás kockázata, a közelmúlt nosztalgiája", pedig Ferenc pápa pont ezeket mutatta be a válság alatt.

Kiszámítható módon "meglepetéseket, kreativitást, kreatív képzelőerőt, újdonságokat" kér és azt akarja a papoktól, hogy "a jósoljanak a jövőről".

Elmerül az emberi romantikába, amikor a "hívőinkről és egyszerű embereinkről" beszél, amire azt mondja: "Milyen sokat tanulhatunk Isten hívő embereitől!".

Evidens, hogy Ferenc pápa soha sem volt plébános.

#newsRsohaibplr

lowoa
Kitti87
Szörnyű hamis próféta