Clicks559
hu.news
11

Csecsemő gyilkosság: Az amazonasi bíboros kínos helyzetbe hozta magát a tudatlansága végett

Egy újságíró azt mondta az október 8-ai amazonasi szinódus sajtókonferenciáján, hogy legalább húsz amazonasi ember megöli gyermekét, ha az fogyatékos, a szinódus viszont "ártatlan és tiszta" emberként mutatja be a törzseket.

A tudatlan, 75 éves perui Pedro Barreto bíboros kínos helyzetbe hozta magát azzal a válasszal, hogy "nem minden tökéletes" az őslakosokkal kapcsolatban.

Majd azt mondta, hogy "soha nem hallott" erről a dologról, az ilyen vádakat "pedig nem lehet könnyen kimondani, mivel ez barbárság".

Barreto egyike a három küldöttségi elnöknek, valamint ő a Pán-Amazonasi Egyházi Hálózat (REPAM) elnökhelyettese.

"Igen, vannak olyan gyakorlataik, amelyek nem egyeznek meg a nemzetközi emberi jogokkal. Nem értek egyet a csecsemő gyilkossággal" - mondta az újságíró.

Kép: Pedro Barreto, © Miguel Angel Chong , CC BY-SA, #newsQprdkhvcdf

Kisuff likes this.
Az elso sokk -ok kozott volt hogy a katolikus mediaban a vizcsapbol is Ferenc papa csopogott, mig Benedek papat szaboltaltak egesz papasaga alatt, de elotte is. Nem fog senki megallni emiatt az utolso itelet napjan, hogy pimaszul ignoraltak es ma is ezt teszik egy szent egyhaz tanitoval. Kerem utana nezni hol kozolte a magyar katolikus media Benedek papa a laterani bazilikaban tartott lectio …More
Az elso sokk -ok kozott volt hogy a katolikus mediaban a vizcsapbol is Ferenc papa csopogott, mig Benedek papat szaboltaltak egesz papasaga alatt, de elotte is. Nem fog senki megallni emiatt az utolso itelet napjan, hogy pimaszul ignoraltak es ma is ezt teszik egy szent egyhaz tanitoval. Kerem utana nezni hol kozolte a magyar katolikus media Benedek papa a laterani bazilikaban tartott lectio magistralis-at, aminek temaja volt: MIERT SZUKSEGES KERESZTELES AZ UDVOSSEGHEZ. Rajta van a youtube-on is es meg nem toroltek le a Vatikan honlapjarol sem.
lowoa likes this.