Join Gloria’s Christmas Campaign. Donate now!
Clicks143
nl.news

Belachelijk Vaticaan: Franciscus gebruikte Pachamama om standbeelden te "identificeren", niet als "verwijzing naar afgoden"

Franciscus dwingt zijn woordvoerders in een web van leugens, drogredenen en bedrog. Zijn laatste slachtoffer: Matteo Bruni, directeur van de persdienst van de Heilige Stoel.

Op 25 oktober schaamde Bruni zichzelf en het Vaticaan door te beweren dat Franciscus de naam "Pachamama" in zijn commentaar op de Synode had gebruikt om de afgodsbeelden te "identificeren", "niet als een verwijzing naar de godin," omdat "dat de manier is waarop ze in de Italiaanse media bekend zijn geworden".

Het commentaar van Franciscus was echter niet gericht aan de "Italiaanse media", maar aan de afgevaardigden van zijn Synode, die allemaal zorgvuldig het woord "Pachamama" vermeden hadden.

Bruni maakte zijn opmerking aan Reutersjournalist Philip Pullella, een andere Franciscus-fan. Om het belachelijke nog belachelijker te maken, voegde Pullella er ter ondersteuning van Bruni aan toe dat de term "Pachamama" in het transcript van Franciscus' verklaring cursief was gedrukt.

Franciscus' deelname aan de Pachamama-cultus is goed gedocumenteerd.

#newsCosksytzls