Clicks183
hu.news
1

Farrell bíboros továbbra is tagad (vagy csak hazudik)

A vatikáni Kevin Farrell bíboros hitelessége már romokban hever.

Az Associated Press lapnak adott interjúban Farrell azt mondta, hogy "egyszer sem gyanította" volna azt, hogy előző főnöke, a washingtoni, 88 éves Theodore McCarrick homoszexuális bántalmazásokat követett el.

Farrell ezzel próbálta leplezni azt, hogy tudott ezekről, viszont nem akarta elhinni, vagy ami még rosszabb, nem akart cselekedni. Farrell volt McCarrick tanítványa és lakótársa.

Tudja, hogy ezt "nehezen hihetik el". Azt állítja, az "egyházkerület működtetése" elvonta a figyelmét Washingtonról (nem a segédpüspök "működteti" az egyházkerületet), így nem tudta, mit csinál McCarrick.

"Az emberek azt mondják: bolond vagy, hogy nem vetted észre. Lehet, hogy valóban bolond vagyok, de én nem gondolom magamat annak. Ezért vagyok dühös." Azonban másoknak több okuk van arra, hogy "dühösek" legyenek.

Farrell állításai hamisak, hiszen az Associated Press szavaival élve, McCarrick homoszexuális bántalmazásai "nyílt titoknak" számítottak.

Ferenc pápa Karadima ügye után Chilében arra következtethetünk, hogy a két McCarrick segédnek, Farrell és Tobin bíborosnak le kell mondani.

#newsIccjoicdgs
Gratia copiosa
Most hallgattam Michale Vorris-t a Church Miltant-ban. Zsinorban szidja a biborosokat, a papakat, puapokokat miert "hallgatjak" el es miert nem tesznek es tettek semmit pl a McCarrick ugyben. Ez a vehemens tamadas es szapulas meggyoz arrol, hogy a homoszexualis es szexualis ragalmazasok cunamija hazugsag. Mindezt megelozte az egyhaz, marmint a katolikus egyhaz gazdagsagarol szolo globalis …More
Most hallgattam Michale Vorris-t a Church Miltant-ban. Zsinorban szidja a biborosokat, a papakat, puapokokat miert "hallgatjak" el es miert nem tesznek es tettek semmit pl a McCarrick ugyben. Ez a vehemens tamadas es szapulas meggyoz arrol, hogy a homoszexualis es szexualis ragalmazasok cunamija hazugsag. Mindezt megelozte az egyhaz, marmint a katolikus egyhaz gazdagsagarol szolo globalis tamadas. Nem nehez megtalalni a hamis aldozatokat es csaladtagjait, a korrumpalhato ugyeszeket, birokat, azoknak, akik gyuloletbol es penzert mindenre kepesek, vallalva a karhozatot is. Ahol nem lenyeges bizonyitek es szemtanu, dot 30-40 eve tortent allitolagos molesztalasokst egy nyilatkozatra meggyozi a korrupt birokat, a shatia torveny gyakorlatat lathatjuk ervenyesulni. En kovetelem a magam reszerol az osszes ugy vadlott , aldozat ugyesz bi3o es tanuk fenykepes dokumentumait nxyilvanossagra hozni. A papokat, puspokoket, biborosokat barki barmikor tonkre teheti ragalmazassal es azonnal hitelt adnak minden szavuknak, mert ezzel a katolikus egyhaznak arthatnak. Masreszt annyi nagy koponya az egyhazban arra az eredmenyre kepes jutni, hogy nem egy tenyfeltaro csapatot fizetnek meg, hanem a ragalmazokat jutalmazzak, es igy ujabb ragalmazok kapnak verszemet.