Christmas Campaign: Financial Insights
Clicks442
hu.news
1

Az érsek elégeti az eucharisztia szex asztalt

Gregory Aymond New Orleans-i érsek elégette az eucharisztikus asztalt a Pearl Rivera-i Péter és Pál templomból, miután a 37 éves Travis Clark atya plébánost látták rajta két magas sarkú, fűzős feltételezett prostituált (41, 23) kíséretében, akiknél szexuális segédeszközök voltak szeptember 30-án.

A csoport színpadvilágítást és kamerákat állított állványokra. Egy járókelő 11 órakor látott fényt a templomban, majd ellenőrizte és meglátta Clarkot a templom ablakán keresztül, részben meztelenül és részben papi öltözetben.

Lefilmezte az esetet, és a rendőrséghez ment, akik október 1-jén Clarkot és a két prostituáltat tartóztatták le a szex miatt, a nyilvánosság láttán.

Aymond a bűncselekményt "démoninak" nevezte, elrendelte az oltár elégetését, és bejelentette, hogy Clarkot eltávolították a szolgálatból, és "soha többé nem fog szolgálni". Hozzátette: "Sok jó papunk van, és sajnálom, hogy néhányunk tettei zavarba hozzák őket."

Clarkot 2013-ban szentelték fel, és a közelmúltban a II. János Pál pápa középiskola káplánjának nevezték ki a Szent Péter és Szent Pálnál töltött feladatai mellett, amelyeket 2019 óta tölt be.

Október 10-én Aymond új eucharisztikus asztalt szentelt a templomban (kép).

#newsYskzhvbdsj
Miserere_nobis
Ezek tényleg csak asztalok! Az Oltár nem így néz ki!