Clicks472
hu.news

Őrület: A belga állami TV egy férfit hirdet, aki "apáca akar lenni"

Egy 46 éves belga férfi, aki már egy éve nőnek öltözik, és elkezdte magát "Eefje" Spreuters néven szólítani, úgy tesz, mintha egy női zárdába akarna "belépni".

Ez az állítás nem volt elég nevetséges ahhoz, hogy a belga állami televízió (Vrt.be) ne "tudósítson" róla.

A Vrt.be nyáladzva árulta el Spreuters hazugságát, miszerint "bárhol jelentkezem, az apácák lelkesek, de ezt a szabályok nem engedik".

Spreuters másik hazugsága, amit a Vrt.be készpénznek vett: "A Szegény Klarissza Rend és a trappisták nem tudták, hogy beléphetek-e".

Azt állítja, hogy "nagyon vallásosan nevelték", és "egész életében" be akart lépni egy kolostorba, ezt a hazugságot leleplezi az a tény, hogy az elmúlt 25 évben volt rá lehetősége, de nem tette meg.

Hogy beteges történetét még groteszkebbé tegye, a Vrt.be közli nézőivel, hogy a Spreuters azt tervezi, hogy megkéri Ferenc pápát, hogy teljesítse kérését. Ha elutasítják, akkor egy saját rendet "akar" alapítani a magukat "nőnek" tartó férfiaknak.

Az a tény, hogy az olyan őrültek, mint Spreuters, főműsoridőben szerepelnek az állami televízióban, mutatja, hogy a hazug sajtó homoszexuális propagandája milyen mélyre süllyedt.

#newsAptxokfzro