Clicks465
hu.news
2

Viganó: Hogy számíthatunk arra, hogy imáink kielégítik a mennyet?

Ferenc pápa híres szerénysége Viganó érsek szerint "nárcisztikus és politikai cél; meg akar felelni a világnak."

Viganó azt mondta az AldoMariaValli.it lapnak április 7-én, hogy "a pápához való engedelmességet" nem lehet követelni, ha valaki úgy ül a trónon, hogy "nem pápaként viselkedik".

Azzal vádolja Ferenc pápát, hogy "lekicsinyíti és megalázza" Szűz Máriát, talán azért, hogy a protestánsoknak megfeleljen: "Ha az ökumenizmus azt jelenti, hogy meggyalázzuk Szűz Máriát és elhallgattatjuk a katolikus igazságokat azért, hogy a hibában élőknek megfeleljünk, akkor bizonyítékunk van arra, hogy az ökumenizmus nem elégíti ki Istent".

A "Pachamama fenével" kapcsolatban Viganó észrevette, hogy a Szűzanyát a Földanyával helyettesítik "a globalista és ökológista vallás védelmének érdekében".

Pachamama Szent Péter trónjára a prelátusok vállán jutott, majd meggyalázta a templomot, amit ezért ismét szentté kell avatni: "Addig az összes liturgia szentségtörőnek minősül".

A koronavírus alatti szentségek szűkölködése Viganó szerint "büntetés" a hitetlenségünkért, liturgikus szentségtörésért, a klérus közömbösségéért, a kézbe áldozásért és az ünnepek helytelen megtartásáért: "Hogyan remélhetjük azt, hogy imáink kielégítik a mennyet?"

Kép: Carlo Maria Viganò, #newsKfacgpjntu

Atosz80
Pachamama Szent Péter trónjára a prelátusok vállán jutott, majd meggyalázta a templomot, amit ezért ismét újra kell szentelni:
kattila
A koronavírus miatti szűkölködésünk a szentségekben Viganó szerint "büntetés" a hitetlenségünkért, liturgikus szentségtörésért, ...