Clicks849
SZELLEMI HARC ÉS KOMMUNIZMUS - bevezetés és első rész Chad Ripperger exorcista atya videósorozata Fr. Chad Ripperger rövid életrajza: Fr. Chad Ripperger az Amerikai Egyesült Államokban, a wyomingi…More
SZELLEMI HARC ÉS KOMMUNIZMUS - bevezetés és első rész
Chad Ripperger exorcista atya videósorozata
Fr. Chad Ripperger rövid életrajza:
Fr. Chad Ripperger az Amerikai Egyesült Államokban, a wyomingi Casperben született és nőtt fel. A teológiai és a filozófiai diploma (San Franciscói Egyetem, BSc) megszerzése után a filozófia területén mesterképzésben részesült (MSc) a texasi Houstoni Egyetem Tomisztikai Tanulmányok Központjában.
Ezután szemináriumba járt, és a connecticuti Cromwelli Szent Apostolok Szemináriumában teológiai mesterképzésben is részesült. Miután csatlakozott a Szent Péter papi testvériséghez, Rómába küldték, ahol a Szent Kereszt Egyetemen filozófiai doktorátust szerzett (PhD). Felszentelése után egy évet egy nebraskai Omaha plébániáján töltött, majd a Nebraska Stewardi Szent Gergely Főszemináriumba, a Lincolni Egyházmegye szemináriumába osztották be. Ezután 4 évig tanított az egyházmegyei szemináriumban, majd 6 évig tanított a dentoni Guadalupei Szűzanya Szemináriumban (amely az Egyesült Államok Szent Péter Papi Testvériségének fő szemináriuma). Három évig dolgozott lelkipásztorként az idahói Coeur d'Alene-ben.
Fr. Ripperger jelenleg a Denveri Főegyházmegyében szolgál, ahol -többek között- a főegyházmegye hivatalos exorcistája. Fr. Ripperger egyházmegyéjében -érseki engedéllyel- egy félig szemlélődő papi testvérületet (szemi-kontemplatív dolorán atyák) hozott létre, melynek tagjai olyan atyák, akik spirituális lelki gondozásra rászorulóknak nyújtanak segítséget (ld. még az interneten a dolorans.org oldalon). Fr. Ripperger ezek mellett az exorcizmus és a szellemi harc egyik nemzetközileg elismert szakértője, ismert és keresett hitszónok és számos teológiai szakkönyv szerzője, valamint a Hétfájdalmú Szűzanya lelkiség elkötelezett követője és hirdetője. További információk az interneten: osmm.org, sensustraditionis.org. (Forrás: youtube.com/watch?v=XeXsTgqBKeY)
charisma
Lesz folytatása?
Mennyország, Mennyország
Igen
Annaszu
😇
Edit Hajnal shares this
849
Erre oda kell figyelni
charisma
Köszönet a fordításért és a közreadásért.