Join Gloria’s Christmas Campaign. Donate now!
Clicks436
hu.news
1

Schneider püspök: A földanya szekta a politikai érdekeket szolgálja

A "Földanya" kifejezés Pachamama vagy Gaia szinonímája, ez pedig vallásos utalást tartalmaz - írta Athanasius Schneider püspök a Kath.net lapon.

Schneider észrevette, hogy a Pachamama szekta, mely jelen volt az amazonasi szinóduson, a globális környezetvédelmi politika középpontjában van.

Szerinte a szekta keveri a tudományt, pogány hitet, keleti misztikát és a feminizmust, mely legnagyobb ellensége a kereszténység, mivel ez "az egyetlen akadály" a globális vallás előtt.

Schneider szerint a Földanya szektának politikai érdekei vannak. A következő elnökök vettek részt "Földanya" szertartásokon: Andrés Lopéz Obrador (Mexikó), Hugo Chávez és Nicolás Maduro (Venezuela), Cristina Fernández de Kirchner (Argentína), Evo Morales (Bolívia) and Daniel Ortega (Nicaragua).

Schneider továbbá észrevette, hogy egy UNESCO tanár kézikönyve, mely címe "Pachamama tanári útmutató" (2002) azt ajánlja, hogy a "Földanyát" képzeljük el egy testtel és személyiséggel.

2009-ben az Egyesült Nemzetek április 22-ét kiáltotta ki "Földanya napjának".

Ekkor Evo Morales azt mondta az ENSZ közgyűlésen, hogy Pachamama egy istennő; "A Föld nem a mienk, mi vagyunk a Földé".

Schneider azzal zár, hogy a Pachamama szekta "politikai érdekeket szolgál", mely célja a kulturális forradalom, ami támogatja a panteizmust, mellőzi Istent, lecseréli az embert a földre, mint a központ, így csökkentik az emberi jogokat a Földanya "jogaiért" cserébe.

#newsNhzybdqcga

paro likes this.