Clicks211
hr.news

Franjin budalasti telefonski apostolat uzrokuje rasulo

Sergio Decuyper (42), argentinski homoseksualac koji se vjenčao u Španjolskoj, optužuje Franju za "zataškavanje" (Clarín.com, 23. rujna).

Njegova ribarska priča: otac José Francisco Decuyper (85), njegov ujak, "zlostavljao" ga je u kupaonici bake i djeda u Parani, kada je imao 5 (!) Godina. Otac Decuyper boluje od Alzheimera i ne može se braniti.

Franjo je bio dovoljno glup da je nekoliko puta razgovarao telefonom i osobno s optužiteljem.

Rezultat: Decuyper ga sada optužuje za "zataškavanje" i "poricanje". U otvorenom pismu traži od Franje "da bude kreativan" i da ide s njim na putovanje u Paranu (!).

Decuyperova supruga, s kojom ima djecu, otkrila je da njezin suprug ima "duboku traumu". Sada sebe naziva "homoseksualcem".

Kao "dokaz" njegovog "zlostavljanja", Decuyper navodi ponavljajući san u kojem ima "5 godina" i koji neprestano završava na vratima kupaonice. Tek u siječnju 2019. godine njegovo "sjećanje" navodno je "oporavljeno".

Pisao je Franji koji ga je naivno zvao na pola sata 17. ožujka 2019. godine. Franjo je rekao da mu "vjeruje", da je to "nešto vrlo često", da mora proći terapiju i da ne smije nikome reći.

Nakon toga, Franjo je primio Decuypera 4. svibnja 2019. godine na pola sata, rekavši mu da ne razgovara s novinarima jer su oni "licemjeri". Kad se Decuyper predstavio kao "homoseksualac", Franjo mu je rekao da je njegova "misija bio brak i da mora ostati u braku".

Decuyper je Franjo drugi put vidio na audijenciji u srijedu 9. rujna kada ga je Franjo zamijenio s drugim tužiteljem iz Parane.

#newsWgehqmqrcf