Clicks93
nl.news

Bevestigd: Acteur en model woonde in appartement van pro-gay kardinaal

Newark-kardinaal Joseph Tobin gaf aan de journalist George Neumayr (spectator.org, 15 november) toe dat de Italiaanse acteur Francesco Castiglione, 36, "tijdelijk" bij hem in Newark woonde en verklaarde dat Castiglione "taallessen" volgde.

Op de vraag waarom de kardinaal een willekeurige student onderdak zou bieden, kon Tobin niet antwoorden. Neumayr confronteerde Tobin in het Inner Harbor Marriott Hotel in Baltimore waar Tobin verbleef terwijl hij de bijeenkomst van de Amerikaanse bisschoppenconferentie bijwoonde.

Neumayr gelooft dat Castiglione de ontvanger had kunnen zijn van Tobins beruchte tweet uit februari waarin hij schreef aan een onbekende persoon, 'Nighty-Night Baby, I love you'. Tobin zei dat het later verwijderde bericht bestemd was voor een van zijn zussen.

Volgens dibertiec.com heeft Castiglione in 2018 Engelse les gevolgd aan de katholieke Seton Hall University, die verbonden is aan het aartsbisdom Newark.

Tobin woonde van 1997 tot 2012 in Rome. Castiglione werd geboren in Duitsland, maar zijn familie verhuisde terug naar Sicilië toen hij 12 jaar oud was. Hij speelt de hoofdrol in een Vaticaanse filmdocumentaire over Johannes de Doper.

#newsFpnaswcoyg