hr.news
246

Biskup Schneider na putu kroz Europu: Župnik dobio otkaz, 250.000 klikova

Biskup Athanasius Schneider, koji je na turneji po Europi, slavio je 27. lipnja papinsku staroobrednu misu u župi Saint-Eugène-Sainte-Cécile u Parizu. Na sam dan Schneiderove mise nadbiskupija je …More
Biskup Athanasius Schneider, koji je na turneji po Europi, slavio je 27. lipnja papinsku staroobrednu misu u župi Saint-Eugène-Sainte-Cécile u Parizu.
Na sam dan Schneiderove mise nadbiskupija je lokalnog župnika, oca Marca Guelfuccija, premjestila u drugu župu, što je bila evidentna kazna. Na Uskrs je Guelfucci UHIĆEN zbog navodnog kršenja mjera protiv Covida.
Schneider je 29. lipnja zaredio dva đakona i dva svećenika u Illiers-Combrayu za Institut dobrog pastira starog obreda, čiji je osnivač Paul Aulagnier (77) umro 6. svibnja (slike ispod).
U Beču je pro-homoseksualni kardinal Schönborn zabranio Schneideru da slavi starolatinsku misu, tako da je Schneider samo održao propovijed u kojoj je također kritizirao cjepiva koja su okaljana pobačajem. Propovijed, koju je zabilježila Gloria.tv, generirala je oko 250.000 klikova na različitim društvenim mrežama. Na YouTubeu većina od 1.000 komentara - među njima i mnogih nekatolika - pohvalila je Schneidera zbog njegove hrabrosti.
#newsKyawklxdnm