Clicks1.5K

Palesztina.

Talpra Magyar
Az Oszmán Birodalom összeomlása után Palesztina közel 30 éven keresztül Brit Birodalom részévé vált. A Belfour nyilatkozatnak köszönhetően, izraelita vallású európaiak ezrei vándoroltak ki a szent …More
Az Oszmán Birodalom összeomlása után Palesztina közel 30 éven keresztül Brit Birodalom részévé vált. A Belfour nyilatkozatnak köszönhetően, izraelita vallású európaiak ezrei vándoroltak ki a szent földre.

(Szándékosan írtam, hogy izraelita és nem zsidó. Hiszen az európai “zsidóság” nem szemita eredetű, hanem izraelita vallásra áttért török, és kazár népek leszármazottjai , tehát nem is zsidók.)

A keresztény és muszlim lakosságot folyamatos atrocitások érték a bevándorló cionisták által szervezet félkatonai mozgalmaktól. Egyes cionista terrorszervezetek mint például a Hagana az angolok ellen is merényleteket követtek el.

Harminc év aliázás és a palesztinok módszeres üldözésének ellenére az izraelita vallásúak alig birtokolták a palesztin területek pár százalékát.Ennek ellenére az ENSZ a Palesztinát egyenlőtlenül az izraeliták javára felosztotta, hogy két állam alakulhasson rajta egy izraeli és egy arab.

1948-ban az izraeliták kikiáltották Izrael “állam” létrejöttét. A szomszédos arab országok akik pár éve váltak független nemzetté, hamar a palesztinok segítségére siettek, de a nyugati fegyvereket birtokló és USA támogatását élvező izraelita cionista fegyveres csapatokat csak részben sikerült megállítani.

A palesztinok ezt a napot Nakbának vagyis a Csapás napjának nevezik. Több mint egymillió palesztin menekült el, és több száz palesztin telepölést romboltak le a cionista terrorszervezetek.

Az évtizedes üldözés és szisztematikus ellehetetlenítés a mai napig is tart. Ez valóban egy lassú halál, ez Palesztin Holokauszt.