Lulejeta
Lulejeta
5.7K

Sa Fort me ke Desht!!

02:31
Adhurimi i Kryqës Shëjtë...
Lulejeta
4K

Pershendetje Zotria e juaj;)

Si jeni Shkelqesi;) hihi
Lulejeta
6K
Lulejeta
26.9K
00:24
TomLuka
Genial! Und plötzlich stehen die Kleinen im Mittelpunkt. Und man selbst rückt in den Hintergrund. Obstetrics at its best! More
Genial! Und plötzlich stehen die Kleinen im Mittelpunkt. Und man selbst rückt in den Hintergrund. Obstetrics at its best!
JESUSLOVE
Jo ky sherr hiq ,po shum i mir dhe intelegjent !!! Ashtu duhet.............. More
Jo ky sherr hiq ,po shum i mir dhe intelegjent !!!
Ashtu duhet..............
Lulejeta
17.2K
01:23

Humor - Dua te flas edhe une, hihihi

Gjuha e Bebave... hihi
TomLuka
Klasse diese Kleinen. Da wissen wir wofür wir Leben. Die Familie zählt!
Lulejeta
10.1K
06:02

Jeta është ëndërr, Zbatoje...!!!

Presentacioni i Artit nga Jim Warren, Muzika Vangelis. J e t a ! Jeta është mundësi, pranoje. Jeta është bukuri, admiroje. Jeta është lumturi, shijoje. Jeta është ëndërr, zbatoje. Jeta është sfidë, …More
Presentacioni i Artit nga Jim Warren, Muzika Vangelis.
J e t a !
Jeta është mundësi, pranoje.
Jeta është bukuri, admiroje.
Jeta është lumturi, shijoje.
Jeta është ëndërr, zbatoje.
Jeta është sfidë, ballafaqoje.
Jeta është detyrë, kryeje. Jeta është lojë, luaje. Jeta është e qmueshme, nderoje. Jeta është pasuri, ruaje. Jeta është dashuri, perjetoje. Jeta është fshetësi, zbuloje. Jeta është premtim, plotësoje. Jeta është pikëllim, tejkaloje. Jeta është himn, këndoje. Jeta është tragjedi, zbute. Jeta është avantur, zbertheje. Jeta është kënaqësi, meritoje. Jeta është jetë, mbroje. ( Nënë Tereza )
Lulejeta
5.4K

Humor Shqiptar

2

Polici dhe Popi!!...
Lulejeta
16.8K
03:38

Dy vet në Bicikell!!

...Po folka shume ky!!!... hihi
FRENKY-BOY
HHHHHHHHHAAAAAAAAAAAA More
HHHHHHHHHAAAAAAAAAAAA
Lulejeta
14.5K

Nënë Tereza

Nënë Tereza
JESUSLOVE
Kjo me pelqen me se shumti: Njeriu është i pa arsyeshëm, i pa logjikshë, egocentrik, S’ka rëndësi, DUAJE. More
Kjo me pelqen me se shumti:
Njeriu është i pa arsyeshëm, i pa logjikshë, egocentrik, S’ka rëndësi, DUAJE.
Lulejeta
11.4K

Kosova

Kosovo
Lulejeta
3.9K

Abortimi

Aborti i Dhimbshem!!
Lulejeta
26.1K
01:34

Polici i Trafikut në Vallëzim!!

Rregullimi i trafikut më an të humorit!!
Lulejeta
E ka kap stresi i punës!!!
JESUSLOVE
Shumm i smut haaaaaaaaa. More

Shumm i smut haaaaaaaaa.
Lulejeta
4.5K

Lavdi te qofte ty o Zot!

2

Nderi dhe Lavdia ty o Jezu.
Lulejeta
17.1K
04:37

Ne gjithqka kemi, prej Zotit kemi .......

Ne gjithqka kemi, prej Zotit kemi - Beso o njeri se ka Nji Zot.More
Ne gjithqka kemi, prej Zotit kemi - Beso o njeri se ka Nji Zot.
desertapostle
MERCY and GLORY..
Lulejeta
7.1K
Lulejeta
4.8K

Muaji i Zojes - Maji

Zoja Rruzare Lutu per ne...
Lulejeta
4.9K

Gjovani

2

Gjovani - Un Beqar ti BeqareshëMore
Gjovani - Un Beqar ti Beqareshë
Lulejeta
6.9K
Lulejeta
15K

Urime Pashket

Per shum vite Pashket!
Christopher+Maria
This is really amazing, how you have blended the sunlight and clouds with our Blessed Lord - it looks so celestrial!