Mamocs
Mamocs

Jason Mill: A fehér faj kiírtása

Kedves Charisma ! A.migrációról beszélni kell és fontos is, de nem így . Egy véres balkáni háború és a faji védelemről szónokló nácizmus után enyhén szólva is ostoba és veszélyes dolog ma európai katolikusként ilyen videókat megosztani. Komolyan, fehér faj? Keresztényként , katolikusként? Kérlek gondold át mégegyszer!
Mamocs

Ferenc pápának heti pszichoanalízis órája volt 42 évesen

És?
Mamocs

Kiskorúak védelme? Férfi genitáliákat is mutató gorilla szobrot állítottak ki egy templomban

Ízlések és pofonok ugye.. Nem állítanám, hogy egy komoly műértő vagyok. De ez most nem egy kék majom? Akkor monek van ez a majom egy templomban? Ha az atya és a plébánia tagjai értik a kék majom művet, szeretik a kék majmot, el-lmerengenek a kék majmocska mondanivalója felett nekem jó, de miért nem a plébánián teszik ezt? Minek kell majom a templomba? Péniszes vagy pénisztelen majom nekem tök …More
Ízlések és pofonok ugye.. Nem állítanám, hogy egy komoly műértő vagyok. De ez most nem egy kék majom? Akkor monek van ez a majom egy templomban? Ha az atya és a plébánia tagjai értik a kék majom művet, szeretik a kék majmot, el-lmerengenek a kék majmocska mondanivalója felett nekem jó, de miért nem a plébánián teszik ezt? Minek kell majom a templomba? Péniszes vagy pénisztelen majom nekem tök mindegy. Majom-templom...
Mamocs

Az új vallás

Nekem már forog a gyomrom a hu.news híreitől is néha, de ami a rajzait illeti már minősíteni sem akarom. Ráadásul nagyon nem viccesek inkább erőltetett szájbarágás.
Ennek a mostaninak a témájával sem tudok mit kezdeni. A jó katolikus az klíma szkeptikus vagy mi a csuda ennek a mondandója? És miért??
Mamocs

Ferenc pápa: A keresztények és a muszlimok ugyan abban az Istenben hisznek

Drága Testvérem!
1. Nem mohamedán vallás hanem iszlám . Annak is két nagy ága van ugye. Más más felfogással.
2. Én még soha nem találkoztam azzal, hogy a muszlim hölgyek csakis a pokolba kerülhetnek. Esetleg az érdekesség kedvéért tudnál erről nekem egy linket küldeni?
3. Nem gondolhatod komolyan, hogy minden muszlim kiegyensúlyozatlan és pszichésen instabil. Sajnos nem minden keresztény …More
Drága Testvérem!
1. Nem mohamedán vallás hanem iszlám . Annak is két nagy ága van ugye. Más más felfogással.
2. Én még soha nem találkoztam azzal, hogy a muszlim hölgyek csakis a pokolba kerülhetnek. Esetleg az érdekesség kedvéért tudnál erről nekem egy linket küldeni?
3. Nem gondolhatod komolyan, hogy minden muszlim kiegyensúlyozatlan és pszichésen instabil. Sajnos nem minden keresztény irgalmas, megbocsájtó és alázatos a mi alapítónk habitusa miatt.
4. Allah és Isten közötti egyenlőségjel azért számomra is kétséges. Márcsak a Szentháromság miatt is.
Mamocs

Hívják a bábát 82.

Köszönjük szépen!
Mamocs

Hívják a bábát 81.

Van !
Mamocs

A vörös fényes jezsuita kápolna "vallásközi" díjat kapott

Nagyon szép lett! Nem tudom ki mit dicsért az átadón, de nekem tetszik ez a kápolna. De hát ízlések és pofonok ugye..
Mamocs

A csíkos pizsamás fiú (Teljes, amerikai, ango

Kristof , szerintem készítettek azokról is elég sokat. Regények és filmek egyaránt beszélnek azokról az időkről. És az, hogy készítettek erről is többet nem zárja ki , hogy ne lennének készen szembe nézni a tévedéseikkel. Amúgy a film és a regény picivel többről szól mint a gonosz nácikról. Szól a környezet hallgatásáról, a gyerekek nyitottságáról és a sauli ráeszmélésről. Vagy esetleg nem …More
Kristof , szerintem készítettek azokról is elég sokat. Regények és filmek egyaránt beszélnek azokról az időkről. És az, hogy készítettek erről is többet nem zárja ki , hogy ne lennének készen szembe nézni a tévedéseikkel. Amúgy a film és a regény picivel többről szól mint a gonosz nácikról. Szól a környezet hallgatásáról, a gyerekek nyitottságáról és a sauli ráeszmélésről. Vagy esetleg nem láttad még?
Mamocs

Müller bíboros: A katolikusok nem kötelesek Ferenc pápa baloldali, zöld politikáját követni

Akkor se kötelesek , ha ezzel felelőtlenül herdálják el a rájuk bízot örökségüke? Akkor se , ha ezzel más népeknek, de akár a sajátjuknak is egészség és más károkat okoznak? Ez se erkölcsi kérdés?
Mamocs

Kirúgták a papot, amiért nem adott eucharisztiát a házasságtörőknek

Kösz Anne! Ez motoszkált bennem. Én apukáról is tudok akit az első gyermekkel hagyott ott anyuka. Egy idő után újra nősült. A feleségével katolikus hitben neveltek fel 7 további gyermeket.A mai napig nem vehetnek úrvacsorát mert nem volt pénz az előző, elkóborolt anyukával kötött házasság efyházi felbontására. Szomorúan kérdezte, hogy a homoszexuálisok felé történő nyitás előtt nem lehetett …More
Kösz Anne! Ez motoszkált bennem. Én apukáról is tudok akit az első gyermekkel hagyott ott anyuka. Egy idő után újra nősült. A feleségével katolikus hitben neveltek fel 7 további gyermeket.A mai napig nem vehetnek úrvacsorát mert nem volt pénz az előző, elkóborolt anyukával kötött házasság efyházi felbontására. Szomorúan kérdezte, hogy a homoszexuálisok felé történő nyitás előtt nem lehetett volna esetleg a saját portánkon megoldandó problémák után nézni? És tudod én meg is értem a szomorúságát.
Mamocs

Kirúgták a papot, amiért nem adott eucharisztiát a házasságtörőknek

Segítsetek kérlek! Sok édesanyát ismerek akiket miután sérült gyermekük született a férjük egyszerűen magára hagyott. Elváltak és legtöbbször a volt férjek új kapcsolatban élnek. Édesanya pedig egyedül hordozza a terheket. Ilyen esetben mi történik? A magára hagyott felet, még ha az nem is kívánta a válást , az Egyház kizárja az úrvacsorából? Vagy ez másik helyzet?
Mamocs

406

Köszönöm!
Mamocs

Elvilágiasított templomokat építenek

Szerintem szép. Szeretem az egyszerűségét, a tömörségét és a mondandóját.
Mamocs

Az Evangélium Hírnökei (Heralds of the Gospel) generálisa lemondott

charisma
Köszönöm. Elgondolkodtam arról amit írtál. Mint a protestáns oldalról nem olyan rég hazatért ember engem személyesn megbillentett ez a vita. Őszintén megijesztett , hogy még az olyan nagyra becsült egység, amit annyira hiányoltam szeretett előző lelki családomban, éppen ketté készül szakadni. Nem nagyon tudok mit kezdeni a pro és kontra hírekkel, érvekkel, mi tha két teológiai …More
charisma
Köszönöm. Elgondolkodtam arról amit írtál. Mint a protestáns oldalról nem olyan rég hazatért ember engem személyesn megbillentett ez a vita. Őszintén megijesztett , hogy még az olyan nagyra becsült egység, amit annyira hiányoltam szeretett előző lelki családomban, éppen ketté készül szakadni. Nem nagyon tudok mit kezdeni a pro és kontra hírekkel, érvekkel, mi tha két teológiai dinoszaurusz verekedne a fejem felett. Ezért írtam, hogy ha vannak is viták a gyengébb tesrvérek kedvéért nem biztos, hogy ilyen formában kéne ezt tennünk. Ha engem elbátortalanírott akkor talán más is így lehet ezzel.
Mamocs

Az Evangélium Hírnökei (Heralds of the Gospel) generálisa lemondott

Atiliani . Már azt hittem csak nekem tűnik enyhén furának a napi 25 gyűlölködő, megosztó poszt. De azért vannak vicces momentumok, mint a meleg sálas valaki . :) Azt gondolom, hogy helye van az értelmes vitának a nézet különbségeinkről de az nem itt és főleg nem így ilyen megosztó módon kéne. Vajon mit gondolhatnak azok a testvérek akik frissen tértek meg vagy csak ismerkednek az egyházzal...
Mamocs

360

Köszönöm!
Mamocs

Hívják a bábát! 67.

Köszi!
Mamocs

Hívják a bábát! 66.

Köszi!
Mamocs

Hívják a bábát! 65.

Én lelkesedek. Köszi!