Clicks332
hu.news
3

Michael Voris: A vatikáni bántalmazási találkozó "a hatalmas eltusolás óriási eltusolása volt"

A vatikáni bántalmazási találkozó egy "hatalmas eltusolás óriási eltusolása volt" - mondta Michael Voris február 22-én az eseményről.

Voris itt a McCarrick ügyre utalt. Szerinte a Vatikán elkerülte a részletes nyomozást, mivel McCarrick évtizedeken át nagy sztár volt, így a nyomozás sok kellemetlen igazságot hozott volna fel.

A két McCarrick bíboros, Cupich és Tobin, kapcsán Voris a következőt kérdezi: "Miért akarta ezt a két férfit McCarrick annyira a hierarchia csúcsára juttatni?"

Voris továbbá Farrell és Wuerl bíborost is megnevezi McCarrick barátjaként. Szerinte információt rejtegetnek, miközben azt mondják, hogy "meglepődtek" a mentorukkal kapcsolatos hír hallatán.

Voris emlékszik, hogy az amerikai püspökök novemberi találkozóján arról beszéltek, hogy a McCarrick-nyomozást leállította a Vatikán, Cupich pedig azt mondta, a problémát megoldják a bántalmazási találkozón.

Ez viszont nem történt meg, Voris szerint ezt soha nem is akarták megoldani.

Úgy kellett csinálni, mintha valami történne, de ez csak látszat volt.

Kép: Blase Cupich, Theodore McCarrick, #newsKlrsjzuplg
Bazsó-Dombi Attila
A „magyar hírvivő” azt fogja írni amit eddig: minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindazzal elégedettnek kell lenni amit ezek művelnek, és továbbra is gyalázni fogja azokat akik igyekeznek megmaradni az Út, Igazság, Élet mellett…
charisma
Kíváncsian várom, mi fog ebből megjelenni a Magyar Kurírban ✍️
Gratia copiosa
Michael Vorris nekem ugy tunik, nem banna egy guillotine felallitasat a vatikani kertekben, talan a Szent Mihaly szobra elott. En oszinten szolva addig nem hiszek egyetlen aldozatnak sem, amig egy hiteles tanu, aki tartotta a gyertyat reszletesen be nem szamol szemelyesen nekem targyi bizonyitekok bemutatasa mellett. Ausztraliaban koztudottan jatolikus ellenes kornyezetben, katolikusvellenes …More
Michael Vorris nekem ugy tunik, nem banna egy guillotine felallitasat a vatikani kertekben, talan a Szent Mihaly szobra elott. En oszinten szolva addig nem hiszek egyetlen aldozatnak sem, amig egy hiteles tanu, aki tartotta a gyertyat reszletesen be nem szamol szemelyesen nekem targyi bizonyitekok bemutatasa mellett. Ausztraliaban koztudottan jatolikus ellenes kornyezetben, katolikusvellenes birosag itelkezett. Elfogult es kefizetett birosag szavara tesznek tonkre papokat, püspokoket. Minden kovetkezmeny nelkul hamis aldozatok jelennek 20-30 eves kodos multbol es buntetlenul ragalmazhatnak a katolikus media munkatarsakkal egyutt. McCarrick biboros nem tudom milyen magas, de nem egy Adonis. Fiatal ferfi egyet lok, vagy rug rajta maris kirepul az ajton. Mi tartotta ott oket? Ilyen takony ferfiak? Nekem nem mernenek hazudni. Arrol is meg van a velenyem aki azt mondja, higy el tudja kepzelni, mert a papok is emberek. Tobb eve tart ez a gyalazkodas es most mar egy-ket ember azert meg mer szolalni, hogy meg sem igaz. En peldaul tuzbe mernem tenni a kezemet Pell biborosert, mint Mucius Scaevola. Hol van a sokat obegatott irgalmassag? A jot feltetelezni kotelezo a tomeggyilkos mersekelt mohamedanokrol, de sajat puspokeinkrol ugyanez tilos. Isten nepetol ments neg Uram minket!