hu.news
2423

Az amerikai apácák rabszolgákat adtak el, hogy fizessék az új iskolát, kápolnát

A vizitációs rend apácái, akik az 1799-ben alapított Georgetown vizitációs felkészítő iskoláját vezetik Washington D.C.-ben, rabszolgákat birtokoltak a weboldaluk szerint.

2016 májusában az apácák felbérelték Dr. Susan Nalezyty történészt, hogy teljes munkaidejű iskolai levéltárosa legyen.

Az apácák eddig 107 rabszolgát azonosítottak, akik 1800 és 1862 között volt birtokukba.

1821-ben Agnes Brent apáca, a rend szuperiora, eladott egy rabszolga párt két gyermekükkel, miközben az anya pár napra volt a harmadik gyermeke szülésétől. Az apácáknak pénz kellett, hogy kifizessék az adósságokat és új kápolnát, valamint iskolát építsenek.

Agnes apáca a következőt írta: "Nincs mit tenni, meg kell szabadulni a negroid családtól".

Az apácák továbbá ingyen szombati órákat adtak a fekete lányoknak, pedig ekkor illegális volt rabszolgákat tanítani.

#newsRfakhaysqr
Gratia copiosa
Na und? A mohamedanok ma is tartanak rabszolgakat. Nemet dokumentum filmet lattam nemet TV-ben nehany eve, amikor meg nem volt ISIS marmint kalifatus es egy okumenikus karitasz csoport Afrikaban penzert kivaltott kereszteny rabszolgakat. A oku-karitaszban volt kalapos zsido is. Ellatak oket pl vetomaggal, fozeshez fazekkal, kecskeket is vettek stb. A zsido beszelt hozzajuk, legalabbis ezt mutattak …More
Na und? A mohamedanok ma is tartanak rabszolgakat. Nemet dokumentum filmet lattam nemet TV-ben nehany eve, amikor meg nem volt ISIS marmint kalifatus es egy okumenikus karitasz csoport Afrikaban penzert kivaltott kereszteny rabszolgakat. A oku-karitaszban volt kalapos zsido is. Ellatak oket pl vetomaggal, fozeshez fazekkal, kecskeket is vettek stb. A zsido beszelt hozzajuk, legalabbis ezt mutattak : "Tudom mit ereztek, mi is rabszolgak voltunk" - mondta. Bakhita Szent Jozefinat is 7 eves koraban elraboltak mohamedanok. A hatan halalaig ott voltak a korbacsutesek nyomai. Irakban, Sziriaban 2014-ben mukodtek rabszolga piacok, ahol keresztenyeket, gyerekeket is adtak vettek, de az Europai Unionak es tomeggyilkos balodali vezetoinek es tagjainak minden rendben van. Soha senki semmit nem szolt plane egyetlen egy arva szot sem a katolikus egyhazert, sem a kereszteny rabszolgakert. Nurnberg 2 targyalasat ossze kell hivni es az osszes nyugati europai vezetot visszamenoleg minimum 1968-ig le kell tartoztatni Obama elnokkel egyutt. Mind haborus es emberiseg elleni bunosok ebben a genocidiumban es magvetoi az eljovendo verengzeseknek, mint a naci vezetok. Az USA azert kezdte el a hadihajok gyartasat, mert az Atlanti oceanon a mohamedanok folyamatosan megtamadtak a kereskedelmi hajoikat, az amerikai tengereszeket eladtak rabszolga piacokon. Ma sem sima kalozok a szomaliai Voros tengeri es nyugat-afrikai rablok es tuszejtok, hanem mohamedanok. A rabszolfasag intezmenye a katolikus egyhaznak koszonhetoen megszunt meg a Romai Birodalomban. Ezt az EU elfelejti minden percben es pillanatban. Felettebb erdekes, hogy ugyanennek a rabszolgatarto ideologianak ma 2600 mecsete van az USA foldjen, amit Szaud epitett 76 billio dollarbol. Europaban valoszinuleg meg tobb van. Visszafele nem mukodik a dolog. Egyetlen protestans mega hit gyuli sincs Szaudban. Nem olvassa senki ezert merem keirni es azt is, hogy Libanonba mar joval az ISIS elott menekultek katolikusok Irakbol es mashonnan. Ezt is nemet doku filmben lattam. Pl egy no azert jott el mert a piacon robbantottak a mohamedanok o egy oszlop mogott allt eppen. Hazament es az ajtaja elott egy kevagitt fej volt dobva. A filmben a valoszinuleg maronita puspok is beszelt a karitasz munkajarol a menekultek koreben. Meg akkor a nemetek leadtak a filmet, ma mar nem lehet, diktatura van.
lowoa
Mégis miről akarják elterelni a figyelmet?