hu.news
1494

Piszkos trükkök a nagymester koporsójánál?

A Máltai lovagrend Giacomo Dalla Torre del Tempio di Sanguinetto nagymesterének halálát rejtélyek veszik körbe - írja MarcoTosatti.com (május 5). Április 29 reggelén, amikor Dalla Torre a római …More
A Máltai lovagrend Giacomo Dalla Torre del Tempio di Sanguinetto nagymesterének halálát rejtélyek veszik körbe - írja MarcoTosatti.com (május 5).
Április 29 reggelén, amikor Dalla Torre a római ARS Medica klinikán haldoklott, a rend kapitulárisai emailt kaptak a következő három csatolmánnyal:
1. A rend parancsnoka azt kérte, hogy imádkozzanak Dalla Torréért.
2. A rend novemberi összehívása, melyben jóváhagyták a megosztó "reformot", az email küldésének napján Dalla Torre által aláírva.
3. Egy levél Boeselager kancellártól, melyben tájékoztat arról, hogy az "alkotmányi reform" vázlatát elküldték a Vatikánnak.
Tosatti azt kérdezi, hogyan tudta Dalla Torre aláírni a lapot, ha haldoklott. Ezzel az aláírással korlátozás alá vette utódját, miközben a "reform" vázlatát a lovagrend többi tagja nem is látta.
Tosatti szerint ez cselszövéstől bűzlik. Hozzátette, hogy Dalla Torre halálának pontos óráját nem állapították meg a szokásokkal ellentétben, csak egy általános "éjfél utánt" írtak.
Emögött …More
Gratia copiosa
Primitevseg a kobon., amit eloadnak. Zero fogalmuk sincs semmirol es szegyelljek magukat, mert van hiteles anyag.