Clicks377
hr.news

Propaganda cjepiva: Franjo glumi rasplesanog medvjeda oligarha

Franjo je 8. svibnja poslao videoporuku za "Vax Live: Koncert za ponovno ujedinjenje svijeta", događaj za širenje "pravedne globalne distribucije cjepiva".

Inicijativu organiziraju oligarsi poput Billa i Melinde Gates, te talijanski premijer Mario Draghi, bivši potpredsjednik Goldman Sachsa. Predsjedatelji kampanje su princ Harry, bivši vojnik, i Meghan Markle koja je diplomirala "kazališne i međunarodne studije". Među izvođačima su bivši seks simbol Jennifer Lopez, glumac Ben Affleck kojem je Lopez bila jedna od mnogih žena, i druge starlete dekadentnog šoubiznisa.

Organizatori su Franji rekli da je potreban "univerzalni pristup cjepivima" i "privremena suspenzija prava intelektualnog vlasništva". U stvarnosti, oligarhe nije briga za "univerzalni pristup cjepivima".

Franji je sinulo da mu je bilo posve neugodno u ovoj izvedbi. Sukladno tome, sebe je nazvao "starcem, koji ne pleše i ne pjeva poput vas, ali koji vjeruje kao i vi da nepravda i zlo nisu nepobjedivi". Posebnom licemjerju bogatih pripada da će se milijunaši koji sudjeluju u showu svim srcem složiti s njim.

#newsDtwazxgneh