Clicks374
hr.news

Homoseksualni "blagoslov": Unatoč ogromnoj propagandi, čak ni 70 ljudi nije bilo u crkvi

U Geldernu, njemačkom gradu s 34.000 stanovnika, otac Christian Olding organizirao je 6. svibnja "blagoslov" za homoseksualne veze i konkubinate, kojem je prisustvovalo 70 ljudi, unatoč ogromnom medijskom propagandnom naporu u cijeloj Njemačkoj.

Biskupija Münster objavila je o tome blistav izvještaj na biskupijskoj web stranici Kirche-und-Leben.de. Olding je izvjesio homoseksualnu propagandnu zastavu ispred stola za jelo gdje predvodi Novus-Ordo Euharistiju. Iz crkvenih zvučnika zazvonila je plitka pop pjesma.

"Gospodin vas blagoslovio", šapnuo je Olding, pokušavajući "blagosloviti" dvojicu homoseksualnih pjevača njegova crkvenog zbora tako što je lijevu ruku stavio na glavu jednog, a desnu ruku na glavu drugog. Olding je već pokušao "potajno" blagosloviti njihov lažni homoseksualni brak 2017. godine.

Tada je na red došao Oldingov orguljaš koji se pojavio sa svojim suučesnikom. "Homoseksualni blagoslov" očito je bio unutarnji događaj i impresivan dokaz da su "homoseksualni blagoslovi", navučeni od oligarhijskih medija i njemačkih biskupa, lažni problem "Crkve" koja je izgubila put, istinu, i život.

#newsFdazfwclkt