Clicks53
ro.news

Zăpăceală romană? Vaticanul devine din nou nebun: „Bărbații ies din întuneric”

Academia Vaticanului pentru Viață, în frunte cu homosexualul arhiepiscop Vincenzo Paglia, a publicat pe 22 iulie un document pentru coronavirus de 4.200 de cuvinte.

Phil Lawler îl numește pe CatholicCulture.com „cuvântător” și „sentimental” și observă că nu menționează pe Dumnezeu, Hristos, Duhul Sfânt, Biserica, sacramentele, rugăciunea, caritatea, nici măcar cuvântul „creștin”. Cuvântul „solidaritate” este folosit de 13 ori.

Un exemplu: Covid-19 „ne-a lipsit de exuberanța îmbrățișărilor, amabilitatea strangerilorilor de mână, afecțiunea sărutărilor [ !] și a transformat relațiile în interacțiuni fricoase între străini, schimbul neutru de individualități fără chip învăluit în anonimatul echipamentelor de protecție. "

Diaconul Nick Donnelly a declarat pentru ChurchMilitant.com că acest text este demn de Nietzsche "pentru că în ceea ce îl privește" Dumnezeu este mort. El numește următoarea afirmație preluată din document o negare luciferiană a originii oamenilor ca făpturi ale lui Dumnezeu și destinul lor supranatural din ceruri:

"Noi ieșim dintr-o noapte cu origini misterioase [...] Prea târziu învățăm consimțământul pentru întunericul [?] din care am venit și la care ne întoarcem în cele din urmă". "

#newsCxtsfubtao