hu.news
1321

A bíboros ellenzi az olasz püspöki meleg újságot

A baloldali olasz kormány, melyet Ferenc pápa támogat, meg fogja tiltani a meleg ideológia kritizálását. A 89 éves Camillo Ruini bíboros ezt egy videóbeszélgetés alatt kritizálta az olasz Gaetano …More
A baloldali olasz kormány, melyet Ferenc pápa támogat, meg fogja tiltani a meleg ideológia kritizálását. A 89 éves Camillo Ruini bíboros ezt egy videóbeszélgetés alatt kritizálta az olasz Gaetano Quagliariello politikussal és Nicola Bux prelátussal (videó lent).
Ruini számára egy ilyen jogszabály a példa a "relativizmus diktatúrájára", ami "abszolutizmussá" válik, és nem a támadásokat ítéli el, hanem az ötleteket. Szerinte röhejes, hogy a férfiak és nők közti különbségek kimondása bűntény leesz.
Ruini szerint az olasz püspökök felszólaltak a meleg diktatúra ellen (mintha a felszólalás elég lenne), de "a katolikus újságok továbbra is kétértelműek".
Csak egy katolikus napilap van Olaszországban, ez a püspökök Avvenire lapja, ami már évek óta Szodoma és Gomorra hírleveleként szolgál.
#newsHvogpaychi
Gratia copiosa
Sznt Ii. Janos Pal idejeben azt mondogattak, hogyha a Vatikanban focicsapatot alakitananak az
Ott szolgalo biborosokbol, akkor Ruini lenne a kozepcsatar es Ratzinger az edzo. Gondolom az oreg kozepcsatar ma is kepes golt rugni, de legalabb jol passzolni.