Clicks994
hu.news
16

SSPX: Négy érv a Covid-19 vakcinák ellen

Stefan Frey atya, az SSPX osztrák kerületi helynöke áprilisi hírlevelében "sürgősen" óva int a Covid-19 oltásoktól. Más SSPX kerületek az oltóanyag mellett szólaltak fel. Frey négy okot hoz fel:

1. Az oltóanyag eredete, amely az anyjuk méhéből még életben kiszakított csecsemők "lemészárlásához" kapcsolódik. Az oltás beadása támogatja az abortuszipart, akár akarjuk ezt, akár nem.

2. A kockázatértékelés: Súlyos mellékhatásokról és számos halálesetről számoltak be az oltás után. A hosszú távú károsodások nem zárhatók ki. Senki sem tudja, hogy a tömeges oltás nem vezet-e globális humanitárius katasztrófához.

3. Az arányosság: A 2020-as halálozás a korábbi évek keretein belül volt, és a Covid-19 az influenzához hasonlóan szinte kizárólag a 80 év felettiekre veszélyes.

4. Kinek az érdekét szolgálják az oltások? A bizonyítékok egyre világosabbá válnak, hogy a globális oltási kampány egy "politikai napirend" szolgálatában áll, amely egy új világrendet akar létrehozni, egy szocialista típusú diktatúrát, amely egyenlőséget, igazságosságot, békét és biztonságot ígér - "mint eddig minden diktatúra" -, de elveszi a magánéletünket és szabadságunkat.

Kép: Stefan Frey, #newsRmeonnbtse

Pflaum
Az egyház kétezer éves történetében még soha nem fordult elő, hogy a szentségek általános leállítására került volna sor, még háborúk, járványok és üldözések idején sem Az egyház fokozhatta volna szentségi életét és az Istenbe és csodáiba vetett bizalmat: Ehelyett egy világi logika szerint cselekedett, amely nem ismeri a hitet, és a szentségek bezárását és a zarándokhelyek elnéptelenedését okozza.…More
Az egyház kétezer éves történetében még soha nem fordult elő, hogy a szentségek általános leállítására került volna sor, még háborúk, járványok és üldözések idején sem Az egyház fokozhatta volna szentségi életét és az Istenbe és csodáiba vetett bizalmat: Ehelyett egy világi logika szerint cselekedett, amely nem ismeri a hitet, és a szentségek bezárását és a zarándokhelyek elnéptelenedését okozza.Így az egész világ látta, hogy az egyház világi módon gondolkodik és cselekszik, mintha nem hinnének Isten hatékonyságában és jelenlétében saját intézkedéseink nem érték el a kívánt hatást, hanem hatalmas károkat okoztak.
pmt-a
Ez csak a fél igazság amit elmondott Budapesten. Ugyanis az abortált sejtvonalas vakcinák elvetéséről beszélt Frey atya, a hagyományosak, melyek nem tartalmaznak, azokat elfogadhatónak ítélte. Kiferdítette a cikk írója.
Beati pauperes spiritu
Uram adj nekik a Te világosságodból, ha már a szövegértés nem megy...
Zarándok
Covid-fertőzésben meghalt püspökünk, seregnyi papunk meg igazából meg se haltak? Vagy csak a korukról hazudtak, és mind 80 fölött voltak? Kár a nagy igazságok között marhaságokat beszélni, mert hitelét veszti az egész.
francesco69
Sajnos, most ezen az oldalon is sok marhaság elhangzik, ami elég szomorú.
testvér
Hullanak a papok, Zarándok ! Mit tehetünk ?!
lowoa shares this
994
216. Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen.

Isten adja az életet, és ő az, aki el is veszi azt. Isten ad lelket az emberbe, de ő a testtel együtt a lelket is elpusztíthatja a gyehennában (Mt 10,28). „Az ÚR megöl, és megelevenít, sírba visz, és felhoz onnét.” (1Sám 2,6) „Lássátok be, hogy csak én vagyok, nincsen Isten rajtam kívül! Én adok halált s életet, összezúzok és gyógyítok, …More
216. Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen.

Isten adja az életet, és ő az, aki el is veszi azt. Isten ad lelket az emberbe, de ő a testtel együtt a lelket is elpusztíthatja a gyehennában (Mt 10,28). „Az ÚR megöl, és megelevenít, sírba visz, és felhoz onnét.” (1Sám 2,6) „Lássátok be, hogy csak én vagyok, nincsen Isten rajtam kívül! Én adok halált s életet, összezúzok és gyógyítok, nincs ki megmentsen kezemből.” (5Móz 32,39)