Clicks28
sl.news

Bogati homoseksualni grešnik pri evharistiji imenovan kot "vdovec" in mu je dovoljeno uživati obhajilo

Nekemu Thalesu Bretasu je 11. maja na pogrebu svojega pokojnega homoseksualnega partnerja, brazilskega komika in multimilijonarja Paula Gustava (starega 42 let) bilo dovoljeno prejeti obhajilo na roke.

Slovesnost Novusa Orda je potekala ob vznožju kipa Kristusa Odrešenika v Riu de Janeiru. Odobril jo je Frančiškov kardinal Orani Tempesta, sopredsedovali pa so ji tudi še trije duhovniki Novus Orda.

Pridigar se je v svojem nagovoru izognil kritikam homoseksualnosti in zatrdil, da je Gustavo izvajal "dobrodelnost evangelija", tako da se je ukvarjal s socialnim delom in pomagal bolnikom v Manausu. Njegov spremljevalec je bil predstavljen kot "vdovec", v svojih besedah pa je pridigar v pozitivni luči govoril o grehu proti naravi.

42-letni Gustavo, astmatik, je 13. marca vstopil v bolnišnico Copa Star v Copacabani s petimi zvezdicami (cena zdravljenja: 9400 USD na dan), kjer so ga zdravili zaradi okužbe s Covidom. Po treh tednih je bil premeščen na umetno predihavanje. Konec aprila se mu je stanje pričelo izboljševati, vendar je 4. maja umrl zaradi pljučne embolije.

Igralec si je bogastvo ustvaril s filmi, filmskimi produkcijskimi hišami in oglaševanjem, v njegovi lasti je štirimilijonski dvorec v luksuzni etažni lastnini Rio in šestmilijonski luksuzni apartma v New Yorku.

S svojim spremljevalcem, bogatim dermatologom v Riu, ki je lastnik dermatološke klinike Bretas, sta revni mladi ženski v ZDA plačala za rojstvo dveh moških dvojčkov. Nato sta materi odvzela otroke in najela varuško, ki je otroka vzgajala. Temu se evfemistično reče "nadomestna mati".

#newsOwdyvmnnet