Clicks234
hu.news
1

Eggyel több bálvány Ferenc pápának

A hatalmas "Kis Amal" nevű bábu szeptember 10-én a Szent Péter téren járt, hogy kezet fogjon Ferenc pápával a sajtófotók kedvéért.

Amal (arabul "reményt" jelent) állítólag egy 9 éves menekült kislányt ábrázol, aki elhagyta Szíriát, és 8000 km-t tett meg Európán keresztül, hogy megkeresse édesanyját a gazdag Manchesterben.

A bábu 3,5 méter magas. Két nagy rés az arcán lehetővé teszi az állkapocs mozgását, és olyan, mintha egy horror műsorból lépett volna ki. A törzs egy ketrec, ahol az a személy van, aki a bábut mozgatja.

Armin Schwibach vatikáni tudósító az Amalt a "bálványok diverzifikációjának" nevezi. A bevándorlási ideológiát népszerűsítő kezdeményezést természetesen hivatalosan támogatja a Vatikán és számos oligarcha újságíró, akik a NATO-narratívát terjesztik olyan országokról, mint Törökország, Nagy-Britannia, Franciaország, Olaszország, amelyek katonai agressziójukkal okozták a menekülthullámokat.

#newsXhswwuxquy

00:32
lowoa
S sok idióta hipnózisban tartott még mindig nem veszik észre, hogy újabb és újabb törésekkel fogja lerombolni a tömeggyilkos hamispróféta a megmaradt egyházat, hogy a romjain felépítse az Antikrisztus megtévesztő világegyházát