Gloria.tv And Coronavirus: Huge Amount Of Traffic, Standstill in Donations
Clicks488
hu.news
3

Az olasz homoszexuális a "bántalmazási áldozatot" játssza

A 48 éves Gianbruno Cecchin média kampányt indított az olasz Treviso egyházmegye ellen.

Azt állítotja, hogy szeminaristaként "megerőszakolták". Most pedig a "férgekről és bűnözőkről" beszél, a Vatikánt pedig "Sátán helyének" nevezi.

Cecchin két papot vádol, akik a szemináriumban dolgoztak - írja az IlGazzettino.it. Azt mondja, hogy a vatikáni pedofília találkozó miatt mondta el történetét, ám a problémák itt kezdődnek.

Cecchin felnőtt volt, amikor a homoszexuális tevékenységek történtek, melyektől bármikor elsétálhatott volna.

Azt állítja, hogy "ezek a papok naponta halálosan fenyegettek", ami pszichológiai gondot jelent. De az oligarcha média mindent elhisz.

Cecchin bevallotta, hogy homoszexuális, aki egy meleg barátjával akar "összeházasodni" és két gyereket akarnak "adoptálni".

#newsIiqguxezqt

Atosz80
kicsit rosszul tetszett fogalmazni az egyháznak nem a világ felé kell megfelelni hanem a világnak kell megfelelni az egyház felé nem?
francesco69
Ezek hazudoznak, undorítóan viselkednek, de Vatikán meg is érdemli mert nem tud határozottan fellépni, és még a melegeket védelmezi. Nem a világnak kell az Egyháznak megfelelni hanem Krisztusnak. Itt a szenvedés ideje! A Kálváriára fel kell menni, nem lehet elkerülni. Nem is értem pont a pápa akarja elkerülni.
Atosz80
azt állítja