Clicks75
ro.news

Cardinalul Marx minte în față întrega lume : "N-am cerut niciodată binecuvântări pentru gay"

În timpul unei conferințe de presă (19 februarie), înainte de începerea întâlnirii actuale a episcopilor germani de la Ingolstadt, cardinalul Marx din Munchen a uimit lumea, pretinzând că "nu a vorbit despre o binecuvântare publică a cuplurilor homosexuale" adăugă imediat, "Dar subiectul este aici".
Jucându-se cu cuvintele Marx a spus că, atunci când a vorbit în 3 februarie cu Bayerischer Rundfunk, el nu a cerut un "Segnung" (binecuvântare), ci o legătură "Zuspruch", un cuvânt german care, în special în rândul liberalilor, este folosit că sinonim pentru "binecuvântare".
Cu toate acestea, atunci când Bayerischer Rundfunk a publicat inițial interviul sub titlul "Binecuvântarea cuplurilor homosexualilor este posibilă", Marx nu a protestat. Pagină de web a episcopilor germani katholisch.de a scris în 3 februarie: "Marx se gândește să ia în considerare binecuvântarea cuplurilor gay". Din nou, Marx a păstrat tăcerea.
Acum, a negat brusc. "Anunțarea și negarea" este o tactică folosită de politicienii înșelătoari pentru a-i obișnui pe oameni cu propunerile scandaloase și pentru a face astfel de propuneri acceptabile din punct de vedere social. Binecuvântarea pseudo-căsătoriei homosexualilor este realizată deja în Biserica Germană, iar episcopii nu fac nimic pentru a opri fenomenul.

Imagine: Reinhard Marx, © Raimond Spekking, CC BY-SA, #newsNflmrobqyt