Clicks572

CSALÁDOK! ÉBRESZTŐ!

Ralfi
2
AZ ÖRDÖG RÁZÓS TRÜKKJE Ha sorba állunk egymás kezét fogva, és a sorban az első megfogja a villanypásztor zsinórját, akkor a sorban az utolsót fogja megrázni az áram. Ha egy gyerek életében folyto…More
AZ ÖRDÖG RÁZÓS TRÜKKJE
Ha sorba állunk egymás kezét fogva, és a sorban az első megfogja a villanypásztor zsinórját, akkor a sorban az utolsót fogja megrázni az áram.
Ha egy gyerek életében folyton rázós helyzetek alakulnak ki, akkor ugyanez a helyzet, mint a fenti példában.
A kialakult helyzetért elsősorban nem a gyermek a felelős, hiszen ő a szenvedő áldozat.
A szülőknek kell felülvizsgálniuk az életüket, hogy hol csatlakoztak rá a villanypásztor rázós zsinórjára és ezt a kapcsolatot kell megszüntetniük.
A szülők nem is érzékelik, hogy rajtuk átmegy az áram. A szülők nem érzékelik, hogy ők is a villanypásztor ördög hatása alatt vannak, csak a fájdalmas végeredményt látják a gyermek életében. Mellékhatásként az ő életükben is nő a feszültség, többet hibáznak, gyengül a hit, nő az aggodalmaskodás…stb. Ezek biztos jelei annak a helyzetnek, hogy a villanypásztor/ördög pásztor hatása alatt állnak.
Nem érzékelik ezt a hatást, amely azonban bennük is él és munkálkodik. Az isteni erények sorvadása azonban láthatóan jelzik a szülők életében a láthatatlan befolyást.
Ergo: ha baj van a gyerekkel, akkor baj van a szülők hitével. Isten kezébe kell kapaszkodniuk és el kell engedniük a villanypásztor urának a kezét. Ez azért nehéz, mert az áramütés miatt görcsbe rándult ujjaikkal, görcsbe rándult béna hittel nem tudják elengedni a zsinórt és nem tudják elengedni bálványukat. Ebben a helyzetben komoly önvizsgálatra, megtérésre, szentgyónásra és szabadulásra van szükség.
Annaszu and one more user like this.
Annaszu likes this.
charisma likes this.