ApostolTV
232,2 тис.
05:51
Днесь 13 березня 2011 р. Б. Днесь 13 березня 2011 р. Б.Більше
Днесь 13 березня 2011 р. Б.
Днесь 13 березня 2011 р. Б.
о. Роман Терлецький
Як швидко повага до мене розвіялася, як і кожна людська слава, судження. нічого дивного. потрібно шукати тільки слави Божої і Його голосу слухати. повторю тільки за апостолом Петром: "Слухатися слід більше Бога, ніж людей!" (Ді. 5,29).
А всім справжнім чоловікам бажаю прийняти дар і покликання …Більше
Як швидко повага до мене розвіялася, як і кожна людська слава, судження. нічого дивного. потрібно шукати тільки слави Божої і Його голосу слухати. повторю тільки за апостолом Петром: "Слухатися слід більше Бога, ніж людей!" (Ді. 5,29).
А всім справжнім чоловікам бажаю прийняти дар і покликання до батьківства і духовно пережити свою "вагітність" тобто привести своїх дітей до свідомого життя з Богом, що і буде їхнім духовним народженням, яке розпочалося в Святій Тайні Хрещення. Щоб жодний чоловік не втікав від сім'ї, жінки і дітей, а брав правдиву участь в їхньому житті. ось тоді не виникатиме питання якоїсь штучної рівності, але кожний буде на свому місці, яке призначив Бог: чоловік, жінка, діти, батьки. Тоді хлопець, який буде мати справжнього батька не захворіє на якесь статеве збочення і не буде шукати любові від чоловіків, а дівчина, що отримає справжню, чисту любов від тата, не буде кидатися першому стрічному в обійми, але буде шукати гідного чоловіка. Коли Бог на першому місці, то все на свому місці. Всі проблеми зі статевістю походять від відсутності тата вдома, духовної відсутності. а тому, хто ніколи не відчув батькової любові, хай компенсує її Любов Бога Отця, який народив для нас Сина через Діву Марію. Блаженний Іване Павло ІІ, справжній Отче, що через Тебе стільки духовних сиріт пережили любов Бога Отця, молися за нас! Santo subito!
ApostolTV
Якось Ісус сказав, вони слухають та не чують, дивляться та не бачать - це напевно про вас.
Надалі прошу не писати в наших нотатках свої приватні думки, які далекі від реальності. Натомість дозвольте дописувати у ваших відео.Більше
Якось Ісус сказав, вони слухають та не чують, дивляться та не бачать - це напевно про вас.

Надалі прошу не писати в наших нотатках свої приватні думки, які далекі від реальності. Натомість дозвольте дописувати у ваших відео.
Maranata
Ви знаєте, якби о. Терлецький покаявся зі своєї книжки "Вагітний тато" і відкинув гріх синкретизму, то би був дійсний поваги!!!
Maranata
За апостазію ви нічого не чули? Церкву не подолають, то так...але як то так буде, що духовенство майже все поклониться Антихристу як цареві світу і"миру"...Ви вважаєте пророцтва ДІви Марії в Фатімі, коли Вона сказал про масову апостазію духовенства правдивими?
ApostolTV
Навіть пекельні ворота неподолають церкву - так сказав Ісус. Як християни маємо вірити його словам, чи нетак?
Maranata
Я думаю, що зі всіх священиків УГКЦ є ще декілька дійсно добрих священиків, наприклад о. Терлецький. Але загалом - це дійсно кінець УГКЦ, якщо не настане відродження.
ApostolTV
Ви знаєте всіх пастирів УГКЦ і їхні серця ? ? ?
terezasky
По плодах пізнаєте їх... чому в УГКЦ нема духовного пробудження???бо "пастирі" самі не мають і другим не можуть дати....
ApostolTV
Памятайте, що сам Бог захищає своїх Слуг. Не рекомендую тягатся з Ним.Ця програма є щоденною, тому слухаймо і зростаймо кожен день в Любові Ісуса Христа. Та молімся про світло Боже і про послух Єрархії.
terezasky
ІСУС дав мені нове життя і сенс життя, яке є в Ньому, простив мені мої гріхи.Через Владик УПГКЦ я пізнала Живого Бога Ісуса і Його любов до мене грішної... ніхто до того не вказав мені на Ісуса...
DonRomano
а про захист мною Божих законів і проповіді про спасіння в Ісусі, то не вам судити, а Богу. Бог бачить серце і він Єдиний Суддя. Навіть Христос судить не сам по собі, а так як чує від Отця. а хто вас настановив суддями над Церквою, Її священиками, єпископами, а навіть Папою? ви хоч раз чули всі …Більше
а про захист мною Божих законів і проповіді про спасіння в Ісусі, то не вам судити, а Богу. Бог бачить серце і він Єдиний Суддя. Навіть Христос судить не сам по собі, а так як чує від Отця. а хто вас настановив суддями над Церквою, Її священиками, єпископами, а навіть Папою? ви хоч раз чули всі їхні проповіді, ви їх сповідали з їхніх гріхів, чули їхні сповіді? ви бачите їхнє серце і маєте вимірювач їхньої віри в Ісуса? навіть архангел Михаїл відмовився судити сатану, а залишив цю справу Богу, а тут йдеться про служителів Церкви. ви уявляєте в яку справу ви залізли і чому, а вірніше кому (адже зло є особою і її ім'я не потрібно вам нагадувати) все це служить? можливо ви це називаєте "не мовчати на гріх", а я би назвав це "не свідчи ложно на ближнього свого".
DonRomano
якби ви так ревно любили свою Маму Церкву яка дала вам духовне життя, то у вас би язик не повернувся і не підняли би руки на своїх батьків. а тут наче повторюється ситуація з синами Ноя, коли один з них побачивши наготу батькову висміював її і принижував свого батька, а брати його прикрили …Більше
якби ви так ревно любили свою Маму Церкву яка дала вам духовне життя, то у вас би язик не повернувся і не підняли би руки на своїх батьків. а тут наче повторюється ситуація з синами Ноя, коли один з них побачивши наготу батькову висміював її і принижував свого батька, а брати його прикрили наготу батькову і не дали його на посміховисько. навіть праведний Давид не підняв руки на помазаника Божого, а ви паплюжите і брудом обливаєте наших Владик. "Витягніть спешу колоду з власного ока, а потім побачите як вийгяти скалку з ока брата вашого" (парафраза)
terezasky
якби ви так ревно захищали Божі закони і проповідували спасіння в Ісусі, як ви захищаєте апостата
terezasky
його ніхто не виключав з Церкви- він сам себе виключив
DonRomano
Ви далі повторюєте те, що вам вговорили. ви схожі на тих, хто вимагає наново охриститися в того, хто вже охрищений. оце і є ваші докази? яке "інше" Євангеліє? мабуть інше від вашого. чи Він проповідує, що Ісус не є істинним Богом і Спасителем? та коли Він почав цим жити і це проповідувати, ще вас …Більше
Ви далі повторюєте те, що вам вговорили. ви схожі на тих, хто вимагає наново охриститися в того, хто вже охрищений. оце і є ваші докази? яке "інше" Євангеліє? мабуть інше від вашого. чи Він проповідує, що Ісус не є істинним Богом і Спасителем? та коли Він почав цим жити і це проповідувати, ще вас в живих не було, а ваші батьки тільки вчилися молитися, якщо взагалі знали щось про Бога. ви дуже щедрі на анатеми... щось мені все це дуже нагадує свідків Єгови, які поза Вартовою баштою нічого не чують і не бачать і вважають, що поза ними усі мають анатему і ще до того Святого Письма не знають.
terezasky
його закликали визнати віру в Ісуса істинного Бога і Спасителя-він не визнав. Підтримує єресі Гузара і не зрікся їх. Є МАСОНОМ.Проповідує інше Євангеліє і згідно Божого Слова - Галатів 1.8 на ньому є анатема...
DonRomano
Та Ви Його мабуть ніколи особисто не зустрічали, а от вашого пана Іллю мав змогу послухати і самий його погляд вже видає що є в серці.
DonRomano
маєте конкретні докази такого виключення?
terezasky
може колись він і був Божим даром, але тепер своїми т.зв. плодами виключив сам себе з Містичного Тіла Христового. Пане Мудрий чиніть покаяння!!!
DonRomano
По плодах його життя, служінню Богу, по засвідченню, яке дає про нього сам Бог. Цю Людину, на відміну від Вас знаю особисто, тому можу з радістю сказати, що Він Божим даром для усіх нас.