charisma
658

A globális népességcsökkentési program abszolút valóság, nem összeesküvés-elmélet.

A TÖRTÉNET ÁTTEKINTÉSE
- „Meddőség: egy ördögi program”, amelyet Dr. Andrew Wakefield és a Children's Health Defense készített, részletezi az Egészségügyi Világszervezet azon szándékát, hogy a túlnépesedésre válaszul termékenységellenes vakcinát állítson elő, és azt, hogy az ilyen vakcinákat - az emberek tudta és beleegyezése nélkül - a 90-es évek közepe óta használják.-
A WHO-t nem egyszer rajtakapták, hogy szándékosan megtévesztették a nőket, hogy azt higgyék, tetanusz ellen lettek beoltva, miközben valójában sterilizálták őket.
- A film világosan illusztrálja, hogy a népességcsökkentési program nem összeesküvés-elmélet. Ez a valóság, és ez történik világszerte. A HPV vakcinának és a COVID oltásoknak is káros hatásai vannak a termékenységre, amelyeket figyelmen kívül hagynak.
- A HPV-vakcina bevezetését követő évtizedben a tinédzserterhességek aránya 50%-kal csökkent.
- Amíg a VAERS az egyetlen nyilvánosan elérhető rendszer a COVID oltás okozta sérülések értékelésére, az amerikai kormánynak legalább 10 másik jelentéskészítő rendszere van, melyek adatait nem osztja meg. A Children's Health Defense az információszabadságról szóló törvény (FOIA) alapján kérvényeket terjeszt elő a többi rendszerre vonatkozóan, hogy pontosabb képet kapjon a károk mértékéről, de a VAERS és a szóbeli beszámolók önmagukban is azt sugallják, hogy a sérülések és halálesetek száma óriási. A biztosítótársaságoktól származó adatok világszerte szintén megerősítik ezt.

(Mercola) - Az alábbi interjúban Dr. Andrew Wakefield és Mary Holland, a Children's Health Defense elnöke és ügyvezetője beszélgetnek új dokumentumfilmjükről, „Meddőség: egy ördögi program” című filmjükről, amelyet tegnap tettünk közzé. Ha lemaradtál róla, itt megnézheted (angol nyelvű).

A „Meddőség:egy ördögi program” Wakefield negyedik filmje. Az első volt a „Ki ölte meg Alex Spourdalakist?”, ezt követte a „Vaxxed” [Beoltva] és az „1986: The Act” [1986: A Törvény]. Ez a legújabb film részletesen bemutatja az Egészségügyi Világszervezet azon szándékát, hogy a vélt túlnépesedésre válaszul termékenységellenes vakcinát állítson elő, és azt, hogy a 90-es évek közepe óta az emberek tudta és beleegyezése nélkül használják az ilyen vakcinákat.
„Ez egy nagyon fontos történet, és ez egy olyan történet, amivel már évek óta tisztában voltam” - mondja Wakefield. „Azt hiszem, sokan hallottak erről a szándékos meddőségi vakcinaprogramról, melyet elsősorban fejlődő országokban, például Afrikában élő nőkön végeztek. De ez elmaradt, így nem fordítottam rá kellő figyelmet.”

Több figyelmet kellett volna fordítanom rá, mert az emberek az évek során megkérdezték tőlem, hogy 'Ön szerint létezik-e népességszabályozási program?' ...
A vád az volt, hogy az Egészségügyi Világszervezet az újszülöttkori tetanusz megelőzési program álcája alatt szándékosan sterilizálta a nőket [Kenyában] - vagy a meglévő terhességek megszakítására, vagy a jövőbeli terhességek megelőzésére használták a vakcinát. Ezt a gyermekek védelmének álcája alatt tették ahelyett, hogy ténylegesen csökkentették volna a népességet.


Ahogy Wakefield elmagyarázta, nem volt titok, hogy a WHO már az 1970-es évek óta dolgozott egy termékenységellenes vakcinán.A témában publikációk jelentek meg, sőt maga a WHO is elismerte ezt. Az igazi kérdés itt a tájékozott beleegyezés kérdése. A WHO-t nem egyszer rajtakapták már azon, hogy szándékosan megtévesztették a nőket, hogy azt higgyék, tetanusz elleni oltást kaptak, miközben valójában sterilizálták őket. Ez egy olyan etikai és erkölcsi mélypont, amelyet nehéz felülmúlni.

Titkos sterilizálási kampány a Fülöp-szigeteken
A filmben részletezett történet 1995-ben kezdődik, amikor a kenyai kormány elindította a WHO tetanusz elleni oltási kampányát a szülőképes korú nők körében. Dr. Stephen K. Karanja, a kenyai Katolikus Orvosok Szövetségének korábbi elnöke akkor kezdett gyanakodni a programra, amikor megtudta, hogy tetanuszprogramnak álcázott, nem kívánt sterilizációs programok is történtek.
Ugyanebben az évben, 1995-ben a Fülöp-szigeteki Katolikus Női Liga valóban bírósági ítélettel megnyerte, hogy az UNICEF tetanuszprogramját leállítsák, ahol hCG-vel szennyezett tetanuszoltást használtak. Legalább négy másik országban is találtak hCG-vel szennyezett vakcinákat.

Ez az anti-hCG-vel kevert tetanusz vakcina tökéletesen megfelelt a WHO által 1993-ban bejelentett termékenység elleni vakcinának. Az iratokból kiderül, hogy 1976-ra a WHO kutatói sikeresen konjugálták, azaz összekapcsolták vagy csatolták a humán koriongonadotropint (hCG) a tetanusz toxoidhoz, melyet a tetanusz vakcinában használtak. Ennek eredményeként, ha egy nőnek beadják ezt, a nő ellenanyagot fejleszt mind a tetanusz, mind a hCG ellen.
A HCG egy olyan hormon, amely akkor termelődik, amikor a spermium belép a petesejtbe, és az embrió elkezd kialakulni. Erre a jelre válaszul a nő petefészkei ezután progeszteront termelnek, amely a terhességet a terhesség végéig fenntartja. A konjugált vakcina hatékonyan véget vet a terhességnek és megakadályozza azt, mivel a nő saját immunrendszere azonnal megtámadja és elpusztítja a hCG-t, amint az kialakul.

Annak idején a 2021-ben elhunyt Karanja meggyőzte a katolikus egyház - Kenya egyik legnagyobb egészségügyi szolgáltatója - vezetőit, hogy vizsgálják meg a beadott tetanusz elleni vakcinát, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem történt bűncselekmény. A WHO minden magyarázat nélkül leállította az 1995-ös kampányt, de 2014-ben visszatértek az újszülöttkori tetanuszprogrammal.

Egy ördögi program
A 15 és 49 év közötti lányokat és nőket arra utasították, hogy egy öt injekcióból álló sorozatban, hat hónapos időközzel oltassák be magukat. Gyanús, hogy pontosan ez az ütemezés szükséges ahhoz, hogy a termékenység elleni vakcina sterilitást eredményezzen. A szokásos tetanusz elleni védekezéshez csak 5-10 évente egy injekcióra van szükség, és semmilyen körülmények között nem lenne szükség ötre.

A katolikus egyház úgy döntött, hogy teszteli a vakcinákat, és a 2014-es kampány során három mintaampullát gyűjtött be közvetlenül a klinikáktól. A mintákat három független laboratórium vizsgálta meg, és mint attól tartottak, hCG-t tartalmaztak. Ezután további hat fiolát gyűjtöttek be és vizsgáltak meg. Ezúttal a minták feléről derült ki, hogy hCG-t tartalmaznak.

Amikor a katolikus egyház nyilvánosságra hozta az eredményeket, és felszólította a lányokat és nőket, hogy ne csatlakozzanak az oltási kampányhoz, a kenyai kormány támadásba lendült, és azt állította, hogy semmi baj nincs az oltóanyaggal. Wakefield szerint:
A médiát arra használták, hogy démonizálják a katolikus egyházat, és azt sugallták, hogy szándékosan szennyezték ezeket a mintákat hCG-vel, hogy az általuk kívánt eredményt kapják.
Ez így is maradt egészen addig - és itt válik igazán érdekessé, és itt kerül igazán a film a képbe -, amíg a kameráinkat vissza nem hívták a laboratóriumba, ahol ezeket a vizsgálatokat végezték... [és] kiderült az igazság.
És eljutottunk annak a kulcsfontosságú kérdésnek a megoldásához, hogy ki hazudik és ki őszinte? Ki csalt és ki nem? Ez tényleg egy rendkívüli történet, amely ráébresztett ennek a kérdésnek a fontosságára. A végén van egy rendkívüli prófétai nyilatkozat a néhai Dr. Karanja által, aki afrikai szülész-nőgyógyász, aki mindennek a középpontjában állt.
Azt mondta: „Ha végeztek Afrikával, akkor eljönnek érted” ... Ez valószínűleg egy megfelelő hely, hogy átadjuk Máriának, mert soha nem lehetett volna egy prófécia találóbb, igazabb.


Az elnéptelenítési terv most már összeesküvéses tény
Holland folytatja:
Nagyon nehéz választ adni, amikor az emberek megkérdezték tőlünk, hogy „Van-e népességcsökkentési terv?” Az emberek Bill Gates elhangzott szavaira hivatkoztak, például arra, hogy a vakcinák hogyan csökkentenék a népességet. Volt egy olyan értelmezés, hogy az emberek egészségesebbek lesznek, és ezért úgy döntenek majd, hogy nem vállalnak több gyermeket.
Ez homályos volt. Azt hiszem, ez a film tényleg segít megérteni, hogy ez nem egy összeesküvés-elmélet. Ez egy abszolút valóság... A film ezt 100%-ban világossá teszi. Egyszerűen nem lehet kérdéses. És látjuk a csalást és a megtévesztést. Csak hogy rámutassak, a Nemzetközi Büntetőbíróság Római Statútuma, amelyet a világ legtöbb országa aláírt, a kényszersterilizációt háborús bűncselekménynek minősíti.
Ez nem egy triviális dolog, megfosztani az embereket a tájékozott beleegyezésüktől és sterilizálni őket. Pontosan ez történt. A filmben az egyik megható interjú egy olyan nővel készült, aki nem tudja kihordani terhességét. Rájön, hogy antitestjei vannak a hCG-vel szemben, és rájön, hogy valaki, valahol, valahol terméketlenné tette őt. Ez, ahogy ő nevezi, egy ördögi terv...
Most visszatekinthetünk arra, ami a humán papillomavírus (HPV) vakcinával történt, amiről 2018-ban társszerzőként írtam egy könyvet. Az egyik dolog, amit láttunk, hogy ... a tinédzserterhességek aránya 2007 és 2018 között 50%-kal csökkent – ötven százalékkal! Nos, bármit is akarunk gondolni a nem tervezett terhességekről, ez elképesztő csökkenés 10 év alatt.
Az emberek a HPV-vakcina extrém reprodukciós hatásairól számoltak be. Most ugyanezt halljuk, csak sokkal inkább, a COVID oltásokkal kapcsolatban. Azt halljuk, hogy a nők elvetélnek, a csecsemők szó szerint meghalnak, ha nemrégiben beoltott anyák szoptatják őket.
Veleszületett rendellenességeket jelentenek be a vakcinák mellékhatásainak jelentési rendszerébe (VAERS). Azt hiszem, már túl van az összeesküvés-elmélet határain, ha azt mondjuk, hogy nagyon is valószínű, hogy ezeknek az oltóanyagoknak, amelyeket a világra erőltetnek - különösen a COVID oltásoknak - erős termékenységellenes hatásuk van.


Létezik olyan, hogy oltásbiztonság?
Fontos tisztában lenni azzal, hogy egyetlen tanulmány sem bizonyította, hogy a gyermekkori oltási menetrendben szereplő oltóanyagok bármelyike biztonságos lenne, különösen, ha különböző kombinációkban adják be. Ahogy Wakefield megjegyezte, az oltóanyaggyártók és az olyan emberek, mint Dr. Anthony Fauci „szinte óvodai típusú megközelítést” mutatnak be a biztonságossággal kapcsolatban.
Az az általános állítás, hogy a vakcinák általában, és különösen a COVID oltások „biztonságosak és hatékonyak”, és hogy nincs káros hatásuk a reprodukcióra és a termékenységre. Mindezt annak ellenére [állítják], hogy egyáltalán nem végeztek reprodukciós vizsgálatokat.
Azok a nők, akik ilyen biztosítékokról hallanak, azt feltételezik, hogy a szükséges tanulmányokat elvégezték, holott ez valójában teljes hazugság. A valóság az, hogy nem lehet bizonyítékot találni az ártalmakra, ha nem keressük őket. A másik valóság az, hogy a feltételezések és találgatások a tudományról nem azonosak a tudományos bizonyítékokkal. Az egyik fő feltételezés, amelyről mára kiderült, hogy teljesen téves, az, hogy az mRNS-injekció a delta izomban, az injekció beadásának helyén marad.
„Soha senki nem próbálta megállapítani, hogy az injekció beadásának helyén maradnak-e vagy sem, vagy pedig elterjednek-e az egész szervezetben, ami természetesen megtörténik” - mondja Wakefield. „Tehát ez egy naiv és teljesen helytelen feltételezés.”
A másik teljesen helytelen feltételezés az volt, hogy egyáltalán bármit feltételeztek. Hétmilliárd embernek fogják beadni ezt az injekciót ... és csak feltételeznek valamit a biztonságosságáról? Aztán miután beadták a hétmilliárd ember többségének, rájöttek, hogy teljesen tévedtek.
Valójában az egész szervezetben terjed. A tüskés fehérje az egész testben megtalálható a szövetekben, beleértve, és különösen a petefészkekben. Ott gyulladásos reakciót, autoimmunitást, károsodást és meddőséget indíthat el. Nem kérdés, hogy ez biológiailag elfogadható.
Itt van ezeknek az embereknek a mentalitása, hogy miután a ló elszabadult, megpróbálják bezárni a kaput. Ha kár lesz, akkor a kár már megtörtént, és már túl késő. Ez teljes felelőtlenség, és ezt az embereknek tudniuk kell.

Wakefield rámutat továbbá, hogy a gyermekkori oltási menetrendben szereplő oltóanyagok egyikének klinikai vizsgálatát sem tesztelték valódi placebóval szemben. Mindegyikben aktív placebót használtak, például alumínium injekciót vagy egy másik vakcinát, amely hatékonyan elrejti a legtöbb káros hatást.
Érdekes módon a COVID oltási kísérletek némelyikében valójában teljesen inert placebót használtak (bár egyes vakcinagyártók egy másik vakcinát használtak). De aztán figyeljük meg, mi történt. Mielőtt a kísérlet véget ért volna, mindenkit elvakítottak, és a placebocsoportba tartozóknak is felajánlották az oltást, így gyakorlatilag teljesen eltüntették a kontroll csoportot! Ezután 75 évre megpróbálták az adatokat a törvények alá temetni. Szerencsére egy józan bíró nem hagyta, hogy ezt megússzák. Wakefield szerint:
„Ők [a Pfizernél] tudták, hogy vannak problémák. Felismerték a problémákat a megfelelő vizsgálat elvégzésével, legalábbis kezdetben, amíg a placebo csoportnak be nem adták a vakcinát, megszüntetve ezzel a lehetőséget a hosszú távú biztonságosság értékelésére. Ezután megpróbálták elrejteni az adatokat, mert tudták, hogy azokból kiderül az oltóanyaguk mellékhatásainak súlyossága. A bíróság felülbírálta őket, most az adatokat elemzik, és ezek rémisztőek.”

A tudomány döbbenetes mértékű mellőzése
Ami még rosszabb, a kormányzat a törvény értelmében ösztönözte a tudatlanságot. Ösztönözték azt, hogy ne tudjuk meg, mik a hosszú távú hatások. Holland hozzáteszi:
A tudomány teljes mellőzése szempontjából különösen megdöbbentő, hogy a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok szerint teljesen az rendben van, hogy a COVID-oltásokat minden más gyermekoltással együtt adják be. Ennek elmondhatatlanul szörnyű hatásai lesznek...
A legtöbb gyermekorvos azt fogja mondani: ’Hé, a CDC szerint ez rendben van’ ... Ezeket az oltásokat más dolgokkal együtt fogják beadni, de ezt semmilyen tudományos bizonyíték nem támasztja alá. Semmi.

Sajnos a jövő e tekintetben borúsnak tűnik, mivel az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal most egy „Jövőbeli keretrendszert” fontolgat, melyben a vakcinagyártóknak engedélyezik, hogy a jövőbeni COVID oltásokat minden további tesztelés nélkül átdolgozzák és forgalomba hozzák. A klinikai vizsgálatokat eleve könnyű manipulálni, de most már nem is kell majd a kívánt eredmények előállításával bajlódniuk.
„És természetesen lesznek káros hatások a termékenységre” - mondja Holland. „Azt hiszem, egyre világosabbá válik, hogy egyszerűen mindezt el kell utasítanunk. Ez az egész a velejéig romlott. Ez emberellenes, úgy értem, valóban emberellenes. Azt hiszem, egyre világosabbá válik a valóság, amelyben élünk."

Egy reményteli megjegyzés
Wakefield hozzáteszi:
Ezt követendő, egy reményteli megjegyzés …Az emberek, akik újonnan jönnek ide, azt gondolhatják, hogy szörnyen sötét időket élünk. Én ezt másképp látom, mivel már 30 éve vagyok ebben a szakmában. Amikor én kezdtem, világszerte csak egy maroknyi ember volt hajlandó vitát folytatni a vakcinák biztonságának kényes kérdéséről.
Most a minap olvastam, hogy az amerikai felnőttek 70%-a elutasította a CDC által a COVID vakcinára javasolt protokollt. Vagy nem kapták meg az első adagot, vagy nem kapták meg a második adagot, vagy elutasították az emlékeztető oltást, mondván, hogy ez nem szükséges és nem is biztonságos.
Ezek az emberek - az amerikai felnőttek 70%-a - a mainstream média szerint oltásellenesek. Tehát, akár tudják, akár nem, csatlakoztak a mi csapatunkhoz, és a másik oldal vesztett.
Ez egy kétségbeesett, kétségbeesett intézkedés; egy üdvözlégy-Mária-menet a másik után, és ez nagyon, nagyon rosszul sikerül. Azok, akik nem látták ezt történelmi perspektívából, legyenek bátrak, mert a világ valóban rendkívüli módon ébredezik ...
A COVID sötét felhőjének ezüstös oldala az, hogy nagyon sok embert felébresztett... Ami itt történik, az elkerülhetetlen, és már nem sokáig fogják megúszni.


Engedtük, hogy egy emberellenes világot hozzanak létre...
Ami azokat illeti, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy nincs kifogásuk a gyermekkori oltások ellen, csak a COVID oltás ellen, Wakefield arra figyelmeztet, hogy szinte minden oltásbiztonságért kiálló ember azzal kezdte, hogy egyetlen oltóanyag vagy egyetlen összetevő ellen tiltakozott, mielőtt rájött volna, hogy ez nem ilyen egyszerű:
Mindannyian arra a kollektív felismerésre jutottunk, hogy ez sokkal összetettebb, mint ahogyan azt korábban elképzeltük. Évről évre egyre bonyolultabbá tették, újabb és újabb oltóanyagokat adtak hozzá, és összevonták őket. Ahogy Mary mondta, azt az elképzelést, hogy ezek az oltóanyagok kombinálva biztonságosak, soha nem tesztelték, csupán feltételezték, hogy biztonságosak...
Arra a felismerésre jutottunk, hogy valamilyen halmozott toxicitás, valamilyen interaktív hatás, valamilyen erősödés az, ami például az idegrendszeri fejlődési vagy immunológiai rendellenességek tömeges növekedéséhez vezet.
Ha engedték volna, hogy folytassuk a kutatást, bármelyikünk, mindannyiunk számára, most válaszok lennének. De nincsenek válaszaink, mert a munkát minden lépésben szabotálták, és most a korábbinál is nagyobb tudatlanságban élünk.
Az ember által okozott betegségek világában élünk. Ez teljesen megdöbbentő. Mindennek soha nem kellett volna megtörténnie, és mégis itt vagyunk ezekkel az új állapotokkal vagy egy régi téma új változataival, mint például a regresszív autizmus, amit korábban nem láttunk. Ezt az ember hozta létre.
Az ember ugyanilyen könnyen megszabadulhatna ettől, ha mi lennék a kezdeményezők. Ez az, amit kollektíven meg kell tennünk, és ezt teszi a Children’s Health Defense
[Gyermekek Egészségvédelme]. Felhívják az emberek figyelmét erre, felébresztik őket, és ez működik.
A vakcinák veszélyeinek megismerése mellett az emberek kezdenek többet megtudni más környezeti mérgekről is - a növényvédő szerekről, a genetikailag módosított organizmusokról (GMO), a levegőszennyezésről, a vízszennyezésről, a mesterséges élelmiszerekről, a hormonokat utánzó műanyag anyagokról és még sok másról, melyek mind káros hatással vannak az egészségre és a reprodukciós képességre.
„Azt hiszem, a legtöbb ember emberbarát környezetben szeretne élni” - mondja Holland. „És úgy gondolom, hogy az a vállalati kormányzat vezette világ, melyben most élünk, tisztán emberellenes.”

A károk mértéke megdöbbentő
Míg a VAERS az egyetlen nyilvánosan elérhető adatbázis, amely a nemkívánatos oltási reakciókat gyűjti, az amerikai kormánynak legalább 10 másik, nemkívánatos eseményeket bejelentő rendszere van, melyek adatait nem osztják meg.
A Children's Health Defense az információszabadságról szóló törvény (FOIA) alapján kérvényeket nyújt be a többi rendszerre vonatkozóan, hogy pontosabb képet kapjon az ártalmak mértékéről, de a VAERS és a szóbeli riportok önmagukban is azt sugallják, hogy a sérülések és halálesetek száma óriási. A biztosítótársaságoktól származó adatok világszerte szintén megerősítik ezt. Holland megjegyzi:
Az Egyesült Államokban 2021-ben egy életbiztosító társaságtól (Indiana állam) tudjuk, hogy a 18-64 évesek körében 40%-os volt a többlethalálozás. Azt mondták, hogy egy 10%-os eltolódás 200 év alatt egy alkalommal fordulna elő. A 40%-os eltolódás több mint katasztrofális, és ez az, amivel mi most szembenézünk. Ezek olyan titkok, melyeket nem lehet elrejteni.

A Pánafrikai Kongresszus visszavág
Egy másik pozitív hír, hogy a nemrégiben összehívott Pánafrikai Kongresszus kezdett visszavágni a WHO-nak. És ha a WHO-t kitiltanák egy olyan kontinensről, mint Afrika, akkor számukra véget érne a játék. Holland elmagyarázza:
A WHO kétpályás utat követ, hogy 2024-ben elérje azt, amiről azt mondják, hogy lesz egy új nemzetközi szerződés, amely alapvetően a WHO-t helyezi a globális egészségügy és a tényleges kormányzás középpontjába. Az egyik pálya az Egyesült Államok által javasolt nemzetközi egészségügyi szabályozásokon keresztül vezetett.
Az Egyesült Államok 2021 decemberében 12 olyan szabályozást javasolt, amely a WHO-t helyezné a dolgok középpontjába, és nagyon drákói szabályozást vezetne be, amely lehetővé tenné a WHO számára, hogy felülírjon minden nemzeti kormányzati szintű döntést. Az új nemzetközi egészségügyi rendeletmódosításokról tartott szavazáson 47 afrikai ország mindegyiket elutasította.
Afrika valóban élen járt abban, hogy azt mondja: ’Nem, nem bízunk a WHO-ban, nem akarjuk, hogy a WHO ilyen szerepet töltsön be’. Ez nagyon izgalmas, mert Afrikát a WHO és gyógyszeripari partnerei mindenféle módon kizsákmányolják. De nem hiszem, hogy a WHO programja halott lenne. Még mindig sok tennivalónk van.
Június 18-án volt egy afrikai szuverenitási koalíció indítása, amelyet a Children's Health Defense TV weboldalán láthatnak. Ott voltak az aktivisták, védőnők, orvosok, tudósok egész Afrikából, majd támogatók a világ minden tájáról. Ez nagyon izgalmas. Azt hiszem, Afrika hangosan és világosan üzeni, hogy nem tűrjük ezt...
Egyik napról a másikra haladunk, de hiszem, hogy a WHO és támogatói kudarcot fognak vallani, és természetesen sokan világszerte, köztük a Children's Health Defense is, peres úton próbálják bebizonyítani, hogy itt csalás folyik, hogy ez bűncselekmény. A kisgyermekek számára a felhatalmazás bűncselekménynek minősül.
Módosítani fogjuk a keresetünket, amely az FDA által az 5-11 évesek számára engedélyezett oltások megtámadására irányul. Csak a fiatalabb gyermekek esetében módosítjuk. Ez pusztító, ez az emberiség elleni bűncselekmény. Semmi sem indokolja, hogy a kisgyermekek megkapják ezeket az oltásokat. Őket nem fenyegeti súlyos sérülés vagy halálozás veszélye a COVID miatt, de ezek az oltások mindenképpen veszélyeztetik őket.


Megbízhatunk-e az igazságszolgáltatási rendszerben?
Ha már a pereknél tartunk, az elmúlt két évben számos jogi eljárás elbukott, de Holland, aki a Children's Health Defense ügyvezetője optimista, mert a bíróságok hajlamosak a közvéleménnyel együtt változni. Úgy vette észre, hogy a bíróságok egyre inkább fogékonyak arra a felvetésre, hogy a COVID-oltások esetében csalásról lehet szó, és hogy az összeférhetetlenség szerepet játszik.
Például két New York-i bíró, akiket megkapták az általa képviselt ügyeket, nemrégiben kénytelen volt visszalépni, miután kiderült, hogy 50 000 és 500 000 dollár közötti Pfizer-részvényt birtokoltak.
„Úgy gondolom, hogy a következő két évben valószínűleg sokkal több sikeres pert fogunk látni, mint az elmúlt két évben” - mondja. „Azt hiszem, a lakosság kezdi megérteni, hogy vannak olyan érdekellentétek, amelyek megakadályozzák, hogy ezek az emberek elfogulatlanok legyenek.”
Szerintem ez idő kérdése, és versenyfutásban vagyunk az idővel, de úgy vélem, hogy a perek az idő előrehaladtával valószínűleg egyre sikeresebbek lesznek, és szerintem ezt már most is látjuk. Megszüntettük az OSHA-rendeletet, megszüntettük a légiközlekedésben a maszkokra vonatkozó előírásokat, hozzáférést kaptunk a Pfizer dokumentumaihoz. Szerintem még több jó hír jön a bíróságoktól.
Bírósági szempontból az lenne az igazi nagy dobás, ha be tudnánk bizonyítani, hogy a vakcinagyártók csalást vagy „szándékos kötelezettségszegést” követtek el, mivel ez megszüntetné az összes védelmüket a büntetőeljárás és a felelősségre vonás ellen. A COVID oltásokat a 2005-ös PREP törvény alapján engedélyezték sürgősségi felhasználásra - amely Holland szerint alkotmányellenes -, és e törvény szerint a szándékos visszaélést „egyértelmű és meggyőző bizonyítékokkal” kell bizonyítani.
„Úgy vélem, hogy jelenleg nagyon-nagyon közel járunk ahhoz a küszöbhöz, amikor egyértelmű és meggyőző bizonyítékokkal tudjuk bizonyítani a szándékos kötelességszegést” - mondja.
Ezen a ponton szerintem az egész lakosság számára egyértelművé válik, hogy az egész vállalkozást a háttérben a felelősségvédelem, elöl pedig a megbízások teszik lehetővé. Szerintem mindkettőt komoly támadások érik, és mire kiderül a teljes igazság, az egész vakcina paradigma eltűnik.
Szerintem ez a célkeresztben van. Úgy gondolom, hogy az oltatlanok egészsége túlnyomórészt jobb, mint az oltottaké, és ez a történet most fog kiderülni. A Children's Health Defense idén ősszel egy könyvet ad ki Dr. Brian Hooker és Robert F. Kennedy Jr. tollából, amely azt mutatja be, hogy az oltatlan emberek mennyivel egészségesebbek.
Úgy gondolom, hogy az igazság kezd kiderülni, és úgy gondolom, hogy a következő néhány évben nagyon nagy lesz a tét. De tényleg hiszem, hogy ennek a pár évnek a végén egy teljesen új paradigmában leszünk az oltások és az egészségügy terén. Az emberek már eleget láttak a COVID oltások rossz oldaláról ahhoz, hogy most már nyitottak legyenek erre. Szerintem valószínű, hogy nagy változást fogunk látni.
Végezetül, ha nem nézték meg a filmet, akkor most szánjanak rá 30 percet. És mindenképpen nézzék meg a végéig. Az utolsó 10 percben a kenyai történet aktualizálása, a HPV-vakcinával történtek áttekintése, valamint a COVID oltás termékenységre gyakorolt lehetséges hatásairól szóló ismereteink áttekintése szerepel. Fontos tudatosítani, hogy ez a népességcsökkentési program nem Kenyában kezdődött és nem is ott ért véget. Ez világszerte történik.


További filmek készülnek
Wakefield ötödik filmje már az előkészítés alatt áll, és várhatóan jövőre kerülhet a mozikba. Ez egy egész estés játékfilm lesz a gyermekkori oltási programról. A film társszerzője Terry Rossio, aki a "Shrek", "A Karib-tenger kalózai", "Aladdin" és más ismert filmes produkciókat is írt.
„Ez egy nagyon erős film, valóban megmozgatja a gondolkodást” - mondja Wakefield. „Átviszi azokat a hídon, akiket a COVID vakcinák problémája felébresztett, a felnőttek oltási ütemtervétől a felismerésig, hogy ez a gyermekkori oltási ütemtervben már a kezdetektől fogva megtörtént. Ez egy nagyon-nagyon fontos film.”
A Children's Health Defense Robert F. Kennedy Jr. könyvének filmváltozatát is el fogja készíteni: „Az igazi Anthony Fauci” címen. Ez még ebben az évben megjelenik, és ehhez készítettek velem interjút.
Forrás angol nyelven