charisma
charisma
152

A szavakkal vívott háború megnyerése kulcsfontosságú a modern kultúra elleni küzdelemben

(LifeSiteNews) - Kérdés: „Anya, hogyan lehet egy ateista, aki támogatja az abortuszt, tagja a Pápai Élet Akadémiának?” A válaszom: „Nem hiszem, hogy az élet számukra azt jelenti, amit számunkra …More
(LifeSiteNews) - Kérdés: „Anya, hogyan lehet egy ateista, aki támogatja az abortuszt, tagja a Pápai Élet Akadémiának?” A válaszom: „Nem hiszem, hogy az élet számukra azt jelenti, amit számunkra jelent.”
Ez a szóváltás egy nemrégiben sugárzott Remnant TV-adás nézése közben juttatta eszembe Kenneth Baker atya SJ bölcs figyelmeztetését a 2018-as monterey-i latin mise konferencián. Az atya, aki egyre idősebb lesz, nem tartott előadást, de jelen volt. Gyakran méltatták és nem egyszer felkérték, hogy beszéljen. Végül mégis volt egy olyan mondanivalója, és Baker atya ezen egyetlen figyelmeztetése - Athanasius Schneider püspök előadásával együtt - számomra a konferencia legemlékezetesebb pillanata volt. Az atya bölcs szavai, az én sokkal kevésbé kifinomult módon újrafogalmazott szövegezésemben az volt, hogy háború folyik a szavakkal, és fontos, hogy a helyes szavakat használjuk, és ne vegyük át azok szavait, akik keresztény kultúránkat akarják elpusztítani. Ezt úgy tehetjük meg, hogy ragaszkodunk …More
charisma shares from Tom Morelli
136
Ahogyan a gyomornak ártana, ha mindig tele vagy üres lenne, úgy a léleknek is árt, ha a test állandó örömben él. -- BINGENI SZENT HILDEGARD-- MAI MIKROKIHÍVÁS: TARTÓZKODÁS A MAI APRÓ ÖRÖMÖKBŐL, MINT …More
Ahogyan a gyomornak ártana,
ha mindig tele vagy üres lenne,
úgy a léleknek is árt,
ha a test állandó örömben él.

-- BINGENI SZENT HILDEGARD--
MAI MIKROKIHÍVÁS:
TARTÓZKODÁS A MAI APRÓ ÖRÖMÖKBŐL, MINT A VACSORA UTÁNI DESSZERT,
KEDVENC MŰSOROD NÉZÉSÉTŐL, VAGY ZENÉD HALLGATÁSÁTÓL.
🙏
charisma
94

Az ördögűzők arra figyelmeztetnek, hogy a részvétel a szabadkőművességben kiszolgáltatja a lelket a démonnak

(LifeSiteNews) - Miközben olasz bíborosok „párbeszédet folytatnak” a szabadkőművesekkel, ördögűzők azt mondják, hogy rendszeresen űznek ki démonokat, akik a több generáción átívelő szabadkőműves …More
(LifeSiteNews) - Miközben olasz bíborosok „párbeszédet folytatnak” a szabadkőművesekkel, ördögűzők azt mondják, hogy rendszeresen űznek ki démonokat, akik a több generáción átívelő szabadkőműves átkok miatt gyötrik a családokat, és arra figyelmeztetnek, hogy a szabadkőművességben való bármilyen részvétel a démonokat hívja be az egyén és gyermekei életébe.
A hónap elején több olasz püspök és bíboros került a címlapokra, amikor Milánóban zárt ajtók mögött találkoztak az olasz szabadkőművesség fő páholyainak nagymestereivel. Ferenc pápának a homoszexuális és transznemű életmóddal szembeni egyre nyíltabb álláspontjának mintájára az egyház és a szabadkőművesek közötti nyitottabb „párbeszédre”, valamint az utóbbiak egyházon belüli befogadására szólítottak fel.
A botrányokkal sújtott vatikáni bíboros, Francesco Coccopalmerio az eseményen „állandó” megbeszélésekre buzdított a katolikusok és a szabadkőművesek között. A bíboros beszéde, amelynek részleteit az Il Messagero közölte, egy Milánóban …More
charisma
324

Hálás vagyok, hogy egy pap soha nem áldotta meg egynemű házasságomat (vagy szabálytalan házasságomat)

Kétszer is elrontottam a házasságot. Íme, miért vagyok hálás, hogy egy pap soha nem áldott meg azért, hogy ebben az állapotban vagyok. Amikor főiskolás voltam, kapcsolatba léptem egy másik nővel …More
Kétszer is elrontottam a házasságot. Íme, miért vagyok hálás, hogy egy pap soha nem áldott meg azért, hogy ebben az állapotban vagyok.
Amikor főiskolás voltam, kapcsolatba léptem egy másik nővel. Ő hitét gyakorló katolikus volt; én kevésbé voltam gyakorló, inkább alkalmi katolikus.
A heti misére járás még mindig a rutinjához tartozott, és néha együtt mentünk. Általában a nővére is velünk tartott, így ez inkább egy csoportos tevékenységnek tűnt, mint hogy „párként” járnánk.
Amikor elmentünk, a béke-rítusnál mindig öntudatosnak éreztem magam, azon gondolkodtam, hogy az emberek meg tudják-e állapítani, hogy együtt vagyunk, abból, ahogy gyorsan átöleltük egymást. Ugyanez volt a szentáldozás vételekor is; azon tűnődtem, hogy valaki rám néz és megtudja-e.
Most már tudom, hogy az érzés az volt, hogy Jézus rám nézett - és Ő tudta.
Sajnos, a kérdés, hogy méltó vagyok-e a befogadására, soha nem jutott eszembe. Ha az övéiben fel is merült, soha nem említette.
A kegyelem állapotának katekézise úgy …More

Miért vonzza a katolikus szertartás a férfiakat

Néhány férfi a plébániáról szeretett volna lelkigyakorlatot tartani a nagyböjt előtt, ezért azt javasoltam, hogy menjünk el a hegyekbe egy bencés élményre. Kibéreltünk egy faházat egy hegyvidéki …More
Néhány férfi a plébániáról szeretett volna lelkigyakorlatot tartani a nagyböjt előtt, ezért azt javasoltam, hogy menjünk el a hegyekbe egy bencés élményre. Kibéreltünk egy faházat egy hegyvidéki lelkigyakorlatos központban, én pedig megpakoltam a kocsit minden olyan holmival, ami a katolikus szertartáshoz kellett. Odaérve felállítottam egy oltárt feszülettel és gyertyákkal, mellé egy talapzatra helyeztem a Boldogságos Szűz szobrát, és húsz széket állítottam sorba egymással szemben. Mindent megtettünk, hogy negyvennyolc órán át egy bencés kolostor hangulatát és rendjét teremtsük meg.
A hétvégét más férfiakkal együtt eltöltve a lelkigyakorlaton elgondolkodtam azon, hogy miért van a katolicizmusnak továbbra is olyan vonzereje a férfiak számára, ami más vallásokból hiányzik. Meggyőződésem, hogy a válasz a liturgia. Ahhoz, hogy megértsük, miért, nem szabad elfelejtenünk, hogy a férfiak agya hogyan van bekötve.
Köztudott, hogy az agy jobb féltekéje irányítja az intuitív, kreatív és érzelmi …More

Egykori popénekes azzal vádolja Taylor Swiftet, hogy ’démoni rituálékat’ is beiktat a koncerteken

(LifeSiteNews) - Egy ír popsztár, aki elmondása szerint korábban „nagyon érdeklődött a sátáni dolgok iránt”, azzal vádolja Taylor Swiftet, hogy sátáni rituálékat tart a koncertjei során. Shane …More
(LifeSiteNews) - Egy ír popsztár, aki elmondása szerint korábban „nagyon érdeklődött a sátáni dolgok iránt”, azzal vádolja Taylor Swiftet, hogy sátáni rituálékat tart a koncertjei során.
Shane Lynch, aki a népszerű Boyzone nevű fiúzenekar tagja volt, ma pedig „újjászületett” keresztény, nemrég azt mondta a Sunday World ír lapnak, hogy az ilyen sátáni megnyilvánulások gyakoriak a zenészek, köztük Swift körében.
„Azt hiszem, ha megnézzük a legtöbb előadót, a színpadi műsoraik nagy része egy sátáni rituálé élőben, 20 ezer ember előtt, anélkül, hogy ezt észrevennék és felismernék” - mondta. „Rengeteg csuklyát és maszkot látunk, és tűzszertartásokat.”
Swift „Willow” című dalának színpadi előadása egy ilyen show, amelynek során a popsztár és előadótársai csuklyás köpenyben táncolnak, miközben mögöttük tűzjáték „ég”. Dan Reehil amerikai ördögűző pap atya arra figyelmeztet, hogy ez a show boszorkányságra utal, és hogy „valószínűleg sok démont vonz a koncertjeire.”
Maga Swift is azt sugallja,…More
charisma shares from Wilma Lopez
11.2K
BIZONYÍTÉK: Ferenc dolgozószobájának falán lóg egy festmény, melyen a meztelen Jézus simogatja Iskarióti Júdást.
PROOF: Painting of Nude Jesus Caressing Judas Iscariot Hangs on Wall in Francis’ Study

Tucker Carlson katolikus ördögűzőt kérdezett a démonok valóságáról, Isten hatalmáról (2022)

(LifeSiteNews) - A Fox News műsorvezetője, Tucker Carlson a "Tucker Carlson Today" egyik nemrégiben sugárzott epizódjában interjút készített Vincent Lampert atyával, az Indianapolisi Főegyházmegye …More
(LifeSiteNews) - A Fox News műsorvezetője, Tucker Carlson a "Tucker Carlson Today" egyik nemrégiben sugárzott epizódjában interjút készített Vincent Lampert atyával, az Indianapolisi Főegyházmegye kijelölt ördögűzőjével, a katolikus egyház a démoni megszállottságban szenvedő embereknek nyújtott szolgálatáról.
A széleskörű interjúban Lampert atya, aki több mint 15 éve ördögűző, elmagyarázta a megszállottság különböző szintjeit és intenzitását, az egyház ördögűzési rítusát és Isten hatalmát a gonosz szellemek felett, hogyan nyitják meg az emberek életüket a démonoknak.
Daniel Buechlein indianapolisi érsek nevezte ki 2005-ben, P. Lampert Rómában képezték ki ördögűzőnek, ahol 40 ördögűzésen vett részt. A megszállott emberek gyakran összegyűltek annak az olasz templomnak az udvarán, ahol őt képezték, és „megnyilvánultak” - mondta.
Az első ördögűzés, amelynek Lampert atya szemtanúja volt, még mindig „bevésődött az elmémbe” - mondta Carlson-nak az indianai pap.
„Szóval, ott vagyok ebben a kis …More
ancilla456
Mindig kedveltem Tucker Carlsont.
Bazsó-Dombi Attila
Az ördög mindig a részletekben bújik meg! Ezúttal a stúdiós részletekben: az ötágú csillag a pap feje fölött...
3 more comments
ncregister.com

Gender Ideology’s Verbal Engineering

COMMENTARY: Why language matters in the context of the heated debate over ‘transgender’ issues. Editor's Note: This is the first installment of a two part series on …
philosopher
Gender and sex are ontologically univical. It's like doctor and physician and staff and employee. They signify the same object.
philosopher
Where is We going? We are not going anywhere. No, not we but We is their pronoun. OK, where are Wey going? I don't know but I don't like Wem 😂
One more comment

A gender ideológia verbális mérnöki tevékenysége

Miért számít a nyelv a „transznemű” kérdésekről folytatott heves vitában Amikor egy kifejezés nyolc vagy kilenc dolgot jelenthet, akkor az eredmény nem a tisztánlátás, hanem a zűrzavar lesz. A …More
Miért számít a nyelv a „transznemű” kérdésekről folytatott heves vitában
Amikor egy kifejezés nyolc vagy kilenc dolgot jelenthet, akkor az eredmény nem a tisztánlátás, hanem a zűrzavar lesz.
A szerkesztő megjegyzése: Ez az első része egy kétrészes sorozatnak, amely a gender identitással kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Vigyázz a nyelvezetedre... Nem szabad azt mondani, hogy „transznemű”.
Már hallom is a jajveszékelést: A transz embereket törlöd!
Én nem próbálok senkit sem „törölni”.
A lényeg az, hogy a „transz” vagy „transznemű” szavakat olyan sokféle dologra használják, hogy ezek a kifejezések több zavart okoznak, mint tisztánlátást. Győződjünk meg róla, hogy megértjük egymást, ennyi az egész. Kezdjük el.
Az Amerikai Pszichológiai Társaság a következő definíciót kínálja a transzneműségre: A „transznemű” gyűjtőfogalom olyan személyek esetében, akiknek gender identitása, gender kifejeződése vagy viselkedése nem felel meg a biológiai nemükhöz jellemzően társított nemnek. Vegyük észre …More

A kommunista abortuszliberalizáció következtében 4,4 millió honfitársunk nem érhette meg a születése napját

Döbbenetes tény, hogy a szovjet mintára 1956-ban bevezetett abortuszliberalizáció és a kommunista emberellenes morál következtében 1956 és 1990 között 4,4 millió honfitársunk nem érhette meg a …More
Döbbenetes tény, hogy a szovjet mintára 1956-ban bevezetett abortuszliberalizáció és a kommunista emberellenes morál következtében 1956 és 1990 között 4,4 millió honfitársunk nem érhette meg a születése napját. A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja alkalmából a Szent István Intézet az alább olvasható közleményt és felhívást juttatta el szerkesztőségünknek.
4,4 millió néma sikoly – a „legvidámabb barakk” szőnyeg alá söpört drámája

Február 25-én minden évben lajstromozzuk azt a máig ható, mérhetetlen veszteséget, melyet a nagyhatalmi alkuk során ránk kényszerített kommunizmus következtében volt kénytelen elszenvedni hazánk. E felsorolásból azonban szinte mindig fájóan hiányzik az a döbbenetes tény, hogy a szovjet mintára 1956-ban bevezetett abortuszliberalizáció és a kommunista emberellenes morál következtében 1956 és 1990 között 4,4 millió honfitársunk nem érhette meg a születése napját, ennyi nyilvántartott abortuszról tudunk a korszakban.
A Szent István Intézet az emléknapon egy …More

Mária Natália nővér

Natália nővér egész életét az engesztelésnek és a Világ Királynője tisztelet terjesztésének, s ennek érdekében egy klauzúrás női rend alapításának szentelte. Még zárdába lépésekor felajánlotta …More
Natália nővér egész életét az engesztelésnek és a Világ Királynője tisztelet terjesztésének, s ennek érdekében egy klauzúrás női rend alapításának szentelte. Még zárdába lépésekor felajánlotta életét a papokért. Az Úr Jézus ezt el is fogadta: egész életében hihetetlen testi és lelki szenvedéseken ment keresztül.
Teljes cikk

Kriminalizálják a „gender apartheidet” - mondja az Amerikai Ügyvédi Kamara

A gender apartheidet elítélő ENSZ plakát WASHINGTON, D.C. Február 23. (C-Fam) Az ENSZ emberi jogi szakértői nemrégiben felszólítottak arra, hogy a „gender apartheidet” tekintsék az emberiség …More
A gender apartheidet elítélő ENSZ plakát
WASHINGTON, D.C. Február 23. (C-Fam) Az ENSZ emberi jogi szakértői nemrégiben felszólítottak arra, hogy a „gender apartheidet” tekintsék az emberiség elleni bűncselekménynek. Az Amerikai Ügyvédi Kamara hasonló állásfoglalást fogadott el, amelyben kötelezettséget vállalt arra, hogy támogatja a „gender apartheid” kriminalizálására és az ellene való fellépésre irányuló nemzetközi és nemzeti erőfeszítéseket.
A „gender apartheid” kifejezést aktivisták a Katolikus Egyház és más vallási intézmények bírálatára használják, melyekben kizárólag férfi papság működik. Eddig a kifejezést a nők helyzetével kapcsolatban használták Afganisztánban és Iránban, ahol az iszlám törvények uralkodnak. Világos, hogy a kifejezés hová tart, és ez a feminista nemzetközi szervezet által „konzervatívnak” tartott összes hitet támadja.
A közelgő veszélyt az jelenti, hogy a kifejezést az emberiesség elleni bűncselekményekről szóló új, szigorú jogi szerződésről szóló tárgyalások …More
Bazsó-Dombi Attila
Majd meglátják mit kapnak az Iszlám kegyességtől!
The term “gender apartheid” has been used by activists to criticize the Catholic Church and other religious institutions that have all-male clergy.
c-fam.org

Criminalize “Gender Apartheid” says American Bar Association - C-Fam

UN human rights experts recently called for “gender apartheid” to be considered a crime against humanity. The American Bar Association …

Homoszexualitás — tények és tévhitek

Az alábbi cikk Joseph Nicolosi előadásai alapján készült, aki a homoszexualitás terápiájának egyik legnagyobb szakértője, a NARTH (National Association for Research and Therapy of Homosexuality; …More
Az alábbi cikk Joseph Nicolosi előadásai alapján készült, aki a homoszexualitás terápiájának egyik legnagyobb szakértője, a NARTH (National Association for Research and Therapy of Homosexuality; narth.com) alapítója és számos könyv szerzője ebben a témában.
Az Amerikai Pszichológiai Társaság (APA) 2011-ben állást foglalt a homoszexualitás reparatív terápiájával kapcsolatban. Azt állította, hogy nincs elegendő bizonyíték arra, hogy a szexuális irányultság megváltoztatását célzó pszichológiai beavatkozás hatékony lenne. Az APA többek között javasolja a szexuális irányultság megváltoztatására irányuló kísérletek mellőzését, továbbá a homoszexualitás mentális rendellenességként való leírását.
Teljes cikk

Óvakodj az úgynevezett "egyházilag jóváhagyott" koronavírus-megelőzéstől

Firsz Szergejevics Zsuravlev, "A boszorkány" vagy "A gyógyító asszony", 1867 A jelenések jóváhagyására vonatkozó állításokat félretéve, az ilyen olajokat évszázadok óta használják a …More
Firsz Szergejevics Zsuravlev, "A boszorkány" vagy "A gyógyító asszony", 1867
A jelenések jóváhagyására vonatkozó állításokat félretéve, az ilyen olajokat évszázadok óta használják a boszorkányságban „védelemre.”
A Szűzanya állítólagos kinyilatkoztatásai egy Costa Rica-i nőnek, melyek illóolajok használatára szólítanak fel a koronavírus okozta fertőzés megelőzésére, vírusként terjedtek el az interneten. Mit gondoljanak a katolikusok az ilyen kinyilatkoztatásokról?
Teljes cikk
lowoa
@charisma én még nem láttalak helyesbíteni, pedig tudod, hogy nem volt járvány, csak FENEVAD BÉLYEGE FELVÉTEL, tudod, hogy minden templomot …More
@charisma én még nem láttalak helyesbíteni, pedig tudod, hogy nem volt járvány, csak FENEVAD BÉLYEGE FELVÉTEL, tudod, hogy minden templomot ledögcéduláztak, egyetlen egyházmegyés pap sem ismeri a régi Bibliát, ahol érthetően le van írva, hogy NEM LEHET ELTAKARNI AZ ARCUNKAT!!! , mert Bűncselekményt követünk el, mind a mai napig egyetlen Kárpát-medencében élő pap nem gyónta meg, hogy gyilkosságra, öngyilkosságra oroszrulettel kényszerítette a híveket. Erről írjál kérlek, amíg lehetőséged van. EGYETLEN PAP SEM ISMERI NE ÖLJ! EGYETLEN PAP NEM ISMERI MAGZATGYILKOSSÁG, bort isznak és vizet prédikálnak. Aztán már észrevehetted, hogy már megint nagyobb a levegő ALUMINIUMTARTALMA, szépen fénylenek a mohák, de nem írtál róla egyetlen cikket sem. S lehetne folytatni, helyesbíteni nem tudsz, mégha a szemed elé dobom az információt, akkor is képtelen vagy, mert nem vagy képes felfogni a kommunizmus és fasizmus egy tőről fakad a DEHUMANIZÁCIÓ tővéről, melyről már La Salette-Fallevaux-ban megkaptuk …More
5 more comments
lifesitenews.com

Három ok, amiért Putyin interjúja Tucker Carlsonnal nem teljesen hiteles - LifeSite

Vlagyimir Putyin "történelemórája" a Tucker Carlson-interjúban a szőnyeg alá söpörte a szörnyű szovjet bűnöket, …
lowoa shares this
A Jelenések könyvében le van írva, hogy nem szabad felmérgesíteni a medvét, mert előkerülnek azok a fegyverek, nem a Tososckha meg a Cirkonra gondolok …More
A Jelenések könyvében le van írva, hogy nem szabad felmérgesíteni a medvét, mert előkerülnek azok a fegyverek, nem a Tososckha meg a Cirkonra gondolok, hanem a KINZHAL és ennél durvább fegyverek. Nincsen épület amit megkímélnének, de továbbra is azzal vagyunk elfoglalva, hogyan hamisítsuk meg a történelmet, nem lehetne békében élni egymás mellett. A Hamispróféta sem mondja ki Urunk Jézus Krisztus nevét, sőt Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron -tól sem lehetett hallani, akit az ANTIKRISZTUShoz nagyon közelállónak vélek.

MIért is szeretjük a katolikus húsvétot?

charisma shares from Lisi Sterndorfer
1.8K
Farsangi Eucharisztia Németországban. Az áldozás fogadása, miközben a kacsatáncot játsszák. Passaui Egyházmegye. Itt egy cikk erről: Ruhstorfban vidám családi istentiszteletet ünnepelnek.More
Farsangi Eucharisztia Németországban. Az áldozás fogadása, miközben a kacsatáncot játsszák.
Passaui Egyházmegye. Itt egy cikk erről: Ruhstorfban vidám családi istentiszteletet ünnepelnek.
Faschingseucharistie in Deutschland. Kommunionempfang während der Vogerltanz gespielt wird. Bistum Passau. Hier ist ein Artikel dazu: Ruhstorf feiert einen lustigen Familiengottesdienst
00:31

Családok keresztútja

1. Pilátus halálra ítéli Jézust A család a legszigorúbb ítélkező hely. De melyikünk Pilátus és melyikünk Jézus? Minden helyzetben más és más. Uram, ha Pilátusként igazságtalanul ítélkeznék …More
1. Pilátus halálra ítéli Jézust
A család a legszigorúbb ítélkező hely. De melyikünk Pilátus és melyikünk Jézus? Minden helyzetben más és más. Uram, ha Pilátusként igazságtalanul ítélkeznék családtagjaimról, juttasd eszembe, hogy semmi hatalmam, semmi tekintélyem, semmi jogom nem lenne, ha nem kaptam volna tőled, akár a házasság szentségében, a szülői tisztségben vagy a gyermek jogán.
De ezt nem hatalmaskodó (basáskodó) uralkodásra, ítélkezésre, zsarolásra kaptam, hanem a szeretet féltő, gondoskodó, a másikkal törődő irgalmasságára. Szeretteim felemelésére és nem lesújtására. S ha Jézusom, én vagyok, akit a család ítélete sújt, add, hogy a te türelmeddel viseljem. Ne vágjak vissza, ne sértődjek vérig, ne essek kétségbe, hanem a tőled tanult alázattal fogadjam, érted és értük.
Könyörülj rajtunk, Uram! Könyörülj rajtunk és családjainkon!
Teljes cikk