hu.news
2566

Hivatalos: Google, Soros és Gates fizetik a Vatikánhoz kapcsolódó médiát

Olyan oligarchák, mint a Google, Soros és Bill Gates finanszírozzák a Ferenc-párti médiát, amely a koronavírus elleni oltásokat dicsőíti, és elhallgattatja az oltáskritikusokat - mutatott rá a ChurchMilitant.com (január 8.).

A még szabad katolikus újságírókat az úgynevezett CatholicFactChecking.com vette célba. Ennek élén az Aleteia.org van, amely a 2011-ben Jesús Colina (képünkön) által alapított, Francis-párti Media-Participations.com kiadó tulajdonában van. Az Aleteia a Vatikán Kommunikációs Főosztályának és az Új Evangelizáció Pápai Tanácsának hivatalos támogatója. Az Aleteia már 2013-ban "partnerséget" kötött a Google-lal.

A CatholicFactChecking.com egyike annak a tizenegy projektnek, amelyek összesen 3 millió dollárt kaptak a Google-től egy olyan költségvetési címen keresztül, amelyet félrevezető módon "Covid-19 Vaccine Counter-Misinformation Open Fund"-nak (Koronavírus elleni vakcinákkal kapcsolatos félrevezetések elleni alapítvány) neveznek.

Ahhoz, hogy jogosult legyen a Google pénzére, a CatholicFactChecking.com a spanyol "Instituto de Salud Global"-tól kért tanácsokat, amely 57 millió dollárt kapott a Gates Alapítványtól és 150 000 dollárt Soros Györgytől.

Jegyzet: a Gloria.tv 100%-ban olvasói finanszírozású, többnyire kis adományokból tartja fent magát. Fizetetlen katolikusok működtetik Istenért. Nagyra értékelnénk, ha Ön is segítene nekünk számláink kifizetésében. Előre is köszönjük szépen! Adományát az alábbi linken..

Kép: Jesús Colina © Conferencia Episcopal Española, CC BY-SA, #newsUruixmxmrp
lowoa
Minden titkos társaság Lucifert imádja és a céljuk, a Föld és az emberiség elpusztítása.
Álvallást hirdetnek, hogy a tömegeket kordában tartsák. Mi másért ültették volna Bergogliót a Vatikánba? Ő nyíltan szabadkőműves, és mégis, olyan szertartásokat végez egy színjátékban, amelyek a kereszténységet támogatják.
A kulcs, hogy megértsük, hogy a szabadkőműves "mindent látó szem" szimbolikája Lucifer.…More
Minden titkos társaság Lucifert imádja és a céljuk, a Föld és az emberiség elpusztítása.
Álvallást hirdetnek, hogy a tömegeket kordában tartsák. Mi másért ültették volna Bergogliót a Vatikánba? Ő nyíltan szabadkőműves, és mégis, olyan szertartásokat végez egy színjátékban, amelyek a kereszténységet támogatják.
A kulcs, hogy megértsük, hogy a szabadkőműves "mindent látó szem" szimbolikája Lucifer. A piramis, amely minden egydolláros bankjegyre van nyomtatva, a szabadkőműves struktúrát jelöli, Luciferrel a csúcson! Az "Oszd meg és uralkodj" szimbolikája a szabadkőműves iránytű, amely az osztó, a szabadkőművesek négyzete pedig az uralkodót jelképezi, ez szintén Lucifert helyezi a csúcsra!

A luciferi mérnöki munka célja, a Föld elpusztítása és a civilizáció megszüntetése.
A LUCIFERI MÉRNÖKI MUNKA:

A TÁRSADALMI mérnöki munka célja a család és a társadalom elpusztítása;
A PÉNZÜGYI mérnöki munka a kereskedelem irányítása és a vagyon beolvasztása;
A GENETIKAI mérnöki munka a menny és a föld közötti kapcsolat megszakítása;
A KATONAI mérnöki tevékenység célja az országok destabilizálása;
A JOGI mérnöki munka a politikai hatalom felhalmozását és az emberek ellenőrzését szolgálja;
a biotechnológia a természetes immunrendszer elpusztítása és károsítása;
a CYBER-technológia célja egy megaverzum létrehozása, amely a valóságtól való elrugaszkodottságon alapul.
A fentiekből több mint nyilvánvaló, hogy a luciferi mérnöki munka képtelen bármit is nyújtani, ami az emberiség javát szolgálná.

A TÖKÉLETESSÉGEN NEM LEHET JAVÍTANI:

A NAP, a CSALÁD és az ARANY a természet bináris rendszere! A Nap, a család és az arany biztosítja a bolygó minden emberének teljes szabadságát és jólétét.
Anélkül, hogy szükség lenne a hatalmi elit hierarchikus rendszerére és a pénzügyek feletti ellenőrzésre, amely bürokratikus félelmet erőltet és néhányaknak szörnyű előnyöket biztosít. A NAP, a CSALÁD és az ARANY abszolút, önellátó és objektív, nincs szükségük emberi törvényekre vagy konvenciókra!

A NAP biztosítja a termékeny ökológiát és a bőséges egészséges élelmet. A CSALÁD és a családi értékek civilizált társadalmat biztosítanak, hasonló gondolkodású, jó társasággal. Az arany/ezüst, amelyet a kincstárban tartanak a valuta fedezeteként, szuverén vagyon, amely az embereké. Ha megfelelően értékelik, természetesen biztosítja számukra a méltányos és korlátlan kereskedelmi lehetőségeket.
Az emberi egészség, gazdagság és boldogság szempontjából ilyen tökéletességgel minden Homo sapiens a luciferi mérnöki ideológia terhei nélkül boldogul!
A titkos társaságok háborút folytatnak az emberiség lelkéért és jövőjéért, ez azt jelenti, hogy lélekben kell választanotok. A korruptakat felelősségre kell vonni, és vissza kell szolgáltatni a vagyont. Minden olyan intézményt, amely génmérnöki, társadalmi mérnöki, pénzügyi mérnöki, gyógyszeripari mérnöki, jogi mérnöki, kibermérnöki, geomérnöki és katonai mérnöki tevékenységet folytat, le kell bontani.
A jövőt formáló tudás felfedezéséhez látogasson el a purposeofscience.com
Noname Senki
"A NAP, a CSALÁD és az ARANY a természet bináris rendszere!"
Csak megemlítem, hogy ez nem bináris (kettes), hanem triális (hármas) rendszer! 😂