hu.news
815

Schneider: Eddig a démonok soha sem voltak ilyen aktívak

Jelenleg a démoni erők olyan mértékben megnövekedtek, hogy lelki csatában találjuk magunkat, amelynek nagysága meghaladja mindazt, amit valaha láttunk - mondja Athanasius Schneider püspök az angyalokról szóló videóban.

A videó német, angol, spanyol, portugál, olasz és francia nyelveken érhető el.

A harcvonalak ebben a harcban az igazság és a tévedés, valamint a naturalizmus és a természetfeletti között vannak - magyarázza Schneider. Észreveszi, hogy óriási zavar van a doktrínákban, az erkölcsben és a liturgiában, így még a jó emberek is kételkedni kezdenek olyan alapvető igazságokban, mint a fogamzásgátlást, a válást vagy a házasságtörést illető alapvető igazságok.

Az igazságot szuggesztív megfogalmazások fedik el, Schneider olyan kifejezéseket elemez és említ, mint "az irgalmasság elsődlegessége", "a Szentlélek meglepetései", "paradigmaváltás", "egyéni lelkiismeret", "lelkipásztori kíséret" vagy "észlelés folyamata". Érdekes, hogy ezeket a készítményeket mind Ferenc pápa használja.

Schneider azt ajánlja, hogy tiszteljék a Szent Angyalokat a gonosz szellemek elleni harcban, de az élet apróságait is rájuk bízzák.

Egy példa: "Néha az őrangyalom éppen abban az pillanatban ébreszt, amikor fel kell ébrednem, amikor az ébresztőóra nem működött." Következtetése: "Minél többet kérünk az angyaloktól, annál jobban segítenek nekünk."

#newsBdalfohpmp

40:57