hu.news
2502

A Biden-támogatók megrohamozták a székesegyházat

Az abortuszellenes aktivisták egy misén (január 22-én) megrohamozták az ohiói Columbusban található Szent József-székesegyházat, majd később videót is készítettek.

Olyan durva üzenetekkel ellátott plakátokat állítottak ki, mint "Abortusz finanszírozás" és "Igény szerinti abortusz".

Amíg a szentmise zajlott, néhány aktivista a szentély felé ment, és gyűlölettel ezt üvöltötte: "Ez az egyház gyűlöletre tanít." Vagy: "Takarodjatok ki a pics*ba."

Megsértették egy kisgyerekes anyát is: "Olyan vicces, hogy az élet szeretetére tanítasz, amikor gyűlöletre tanítasz embereket. A nyelvetek erőszakos."

A hívek úgy maradtak a padokban, mintha semmi sem történt volna, figyelmen kívül hagyva a bűnözőket. Nagyon kevés férfi lépett elő a szentély védelmére.

Végül megérkezett a rendőrség, és kiküldték a behatolókat a székesegyházból, akik "r*hadékoknak" nevezték a rendőröket. Kiszámítható, hogy a Biden-párti oligarcha média a szőnyeg alá fogja söpörni a súlyos eseményt.

#newsPborvtwgzj

02:18
francesco69
Nem abortuszellenes aktivisták voltak, hanem abortuszt pártoló aktivisták. Nem mindegy!!!!
francesco69
Ahogy az ördög tette az evangélium tanúsága szerint, mikor az Úr Jézusnak mondja toporzékolva: " Azért jöttél, hogy elpusztíts minket." Igen az Isten Szentje azért jött, hogy a gonosz megsemmisítse, ezért őrjöng, toporzékol, tüntet, mert tudja, hogy a napjai meg vannak számolva, de addig pusztít, rombol, magzatokat öl meg, járványt, háborút, társadalmi feszültséget okoz, családokat ver …More
Ahogy az ördög tette az evangélium tanúsága szerint, mikor az Úr Jézusnak mondja toporzékolva: " Azért jöttél, hogy elpusztíts minket." Igen az Isten Szentje azért jött, hogy a gonosz megsemmisítse, ezért őrjöng, toporzékol, tüntet, mert tudja, hogy a napjai meg vannak számolva, de addig pusztít, rombol, magzatokat öl meg, járványt, háborút, társadalmi feszültséget okoz, családokat ver szét, olyan evidenciákat kérdőjelez meg, mint férfi és nő és még sorolhatnánk. A Szent ellen elszánt gyilkos dühöngéssel tombol. Ez az este ijesztően "jó" példa. Szent Mihály az égi seregek vezére taszítsa vissza a pokol tüzébe a Sátánt és minden csatlósát, akik a lelkek elvesztésen dolgoznak.