Clicks29
ro.news

Vaccinurile avortului: Vaticanul sărac flirtează cu cei bogați

Vaticanul a anunțat că cea de-a cincea Conferință internațională de sănătate, intitulată „Explorarea minții, corpului și sufletului” va avea loc online în perioada 6-8 mai.

Conferința este despre enigmaticele „noi sisteme de livrare” pentru îmbunătățirea sănătății umane. Printre purtătorii de cuvînt sunt:

• Stéphane Bancel, CEO Moderna, miliardar
• Alberto Bourla, CEO Pfizer, milionar
• Anthony Fauci, guru coronavirus american, salariu 2019: 417.608 dolari
• Chelsea Clinton, fiica fostului președinte american Clinton, activistă pentru avort, cu o valoare netă: 30 de milioane de dolari
• David Feinberg, șeful Google Health, o companie oligarhă care își spionează utilizatorii, cenzurează conținutul, servește regimul SUA și se angajează în evitarea impozitelor.

Vaticanul numește „imorale” vaccinările întinate cu avort de Moderna și Pfizer, dar acest lucru nu înseamnă nimic, deoarece Vaticanul le „permite” oricum.

Conferința este promovată cu o persiflare a creației lui Adam din 1512 a lui Michelangelo, care se află pe tavanul Capelei Sixtine.

În 2018, Vaticanul a invitat la a patra Conferință internațională de sănătate Katy Perry, o propagandistă pentru avort și homosexualitate, care a vorbit despre „meditația transcendentală.”

După ce și-a pierdut interesul pentru Dumnezeu, Vaticanul cochetează acum cu lumea.

#newsBthsfrkelw