hu.news
370

Schneidernél van a bizonyíték: Egyetlen fertőzés sem volt attól, hogy valaki szentáldozásban részesült

Püspöki hatalommal való visszaélés az, hogy a Covid-19 ürügyén a kézbe áldozást erőltetik - mondta Schneider püspök Mia Barhouche-nak egy francia interjúban a nemrégiben Libanonba tett látogatása során (videó lent).

Schneider hangsúlyozza, hogy a kézbe áldozás nem "biztonságosabb", mint a nyelvre áldozás, és nem véd jobban a vírusfertőzés ellen, épp ellenkezőleg. Kazahsztánban a püspökök csak a hagyományos szentáldozást engedik: "Eddig senki sem fertőződött meg. Egyetlen egy fertőzés sem történt". Schneider ezt "empirikus bizonyítéknak" és "tagadhatatlan ténynek" nevezi.

A híveket arra kényszeríteni, hogy kézbe áldozzanak, egy lelki tragédia, ami veszélyes, minimalista és "nagyon közel áll a deszakralizációhoz", magyarázza Schneider: "Nem bánhatunk így Istenünkkel". Rámutat arra is, hogy a kézbe áldozás során a szentostya darabjai a földre hullhatnak, így a hívek azokat eltapossák (ami VALÓBAN deszakralizáció).

Továbbá Schneider megfigyelte, hogy a Covid-19 oltások (20:00) mind abortált gyermekekből származó sejtvonalakkal szennyezettek, amelyek egy borzalmas magzati ipar alapját fogják képezni. Ezért "nem lehet ezt a vakcinát beadatni". Schneider azt is észrevette, hogy az oltóanyagokat nem tesztelik kellőképpen, és hogy ezek az oltóanyagok egészségügyi kockázatot jelenthetnek.

Ferenc pápa Traditionis Custodes kísérőlevele (38:00) (38:00) Schneider számára "tragikus", "seb", "igazságtalan" és olyan drasztikus, hogy a TC végül el fogja nyomni a római misét. Megjegyzi, hogy az első napokban néhány püspök teljesen betiltotta a római misét az egyházmegyéjében. Schneider azonban arra számít, hogy a mise titokban folytatódik és győzedelmeskedik, mert az Isten műve.

#newsVboppdnclr

50:16