Clicks6
Ekzorcizmi i Papës Leo XIII (në latinisht) Ekzorcizmi botuar me urdhër të Papës Leo XIII kundër Satanit dhe engjëjve të rënë, recituar nga Karmeliti Friar James i Shën Jozefit. Burimi: Monte Carme…More
Ekzorcizmi i Papës Leo XIII (në latinisht)

Ekzorcizmi botuar me urdhër të Papës Leo XIII kundër Satanit dhe engjëjve të rënë, recituar nga Karmeliti Friar James i Shën Jozefit.

Burimi: Monte Carmelo