Clicks719
hu.news
2

Raúl Vera püspök homoszex misét ünnepel

Január 13-án "hálaadási" eucharisztiát tartottak a San Aelredo közösség számára, melyet a mexikói Saltillo püspöke, Raúl Vera tartott - írja az egyházmegye a Twitter.com oldalon.

San Aelredo a homoszex propagandát népszerűsíti. Vera arról ismert, hogy kedves a homoszexualitást gyakorló emberekkel.

Azt mondta, mindig azt mondja a homoszex csoportoknak, hogy "ne hagyják abba a küzdelmet, mert ők azok, akik az igazi pásztori munka elvégzésében segíteni fognak".

Vera Julián Cruzalta diakónussal tartotta az eucharisztiát, aki a Dominikai Köztársaság menekültje. Ő a homoszexuális paráználkodást népszerűsíti, valamint ő alapította a mexikói Católicas por el Derecho a Decidir (Szabad Választás Katolikusai) szervezetet, ami népszerűsíti a meg nem született csecsemők gyilkosságát.

A másik társ pedig a hosszú hajú Adolfo “Goffo” Huerta Alemán atya. Évekkel ezelőtt bevallotta, hogy gyakran van része szexuális kapcsolatokban, és "nem érdekli", hogy létezik-e Isten vagy sem.

#newsNxyfdczssb

Atosz80
egyetértek
Meddig süllyednek még a mocsokban??? Itt derül ki, hogy az egyházban számtalan alkalmatlan emberből lesz püspök, mert nem a munka és imádság az ami számít a kinevezésben, hanem az alkalmazkodó természet és a csúszós nyelv, hogy finom legyek. 35 év a korhatár a püspökszentelésnél, vagy 10 év szolgálati idő, ami nagyon csekély. nyugodtan lehetne 25 éves szolgálati időre, az életkort 50 évre emelni.…More
Meddig süllyednek még a mocsokban??? Itt derül ki, hogy az egyházban számtalan alkalmatlan emberből lesz püspök, mert nem a munka és imádság az ami számít a kinevezésben, hanem az alkalmazkodó természet és a csúszós nyelv, hogy finom legyek. 35 év a korhatár a püspökszentelésnél, vagy 10 év szolgálati idő, ami nagyon csekély. nyugodtan lehetne 25 éves szolgálati időre, az életkort 50 évre emelni. Aki ez idő alatt becsületes, dolgok és hitelesnek bizonyul azokból püspököket választani. Nagyon sok próbának kitenni őket, vidéki lelkipásztorkodás, betegek, szegények gondozása, missziók, a szegénység megtapasztalása, kétkezi munka, mert nem szeretnek és nem is tudnak dolgozni. A látszat mentalitás a minden szükségre való érzékenykedés, de az életvitelük a luxust célozza meg. A bor iszik és vizet prédikál eset jellemző a felső klérusra. Vannak kivételek, de azok nagyon ritkák.
lowoa likes this.