Christmas Campaign: Financial Insights
Clicks339
hu.news

Viganó: A Fratelli Tutti kifejezi Ferenc pápa szabadkőműves hitét

A Fratelli tutti felületes olvasata azt mutatja, hogy egy szabadkőműves írta, nem pedig a (néhai) "Krisztus vikariátusa" - írja Viganó érsek az AldoMariaValli.it oldalon (október 4).

Viganó számára az enciklikát egy "homályos deizmus és emberbarátság" ihlette, amelyben „semmi katolikus nincs”.

Külön kiemeli Ferenc pápa állítását, miszerint Szent Ferenc (+1226) a szultánnal való találkozása során elkerülte a "dialektikus háborút a doktrínák bevezetésével". Viganó ezt az állítást a történelem hamisításának nevezi, mert a Szent megpróbálta megtéríteni a szultánt. Ferenc pápa Viganó számára a "valóság meghamisítója", aki "olyan közvetlenséggel hazudik, amely nem ismer határokat".

Az érsek észreveszi a "testvériség" fogalmának súlyos téves értelmezését, amikor Ferenc pápa azt állítja, hogy a "testvériség" az emberiséghez tartozással valósul meg. Az igazi testvériség azonban csak akkor lehetséges, ha Krisztuson keresztül Isten az Atya.

A Fratelli tutti elkerülhetetlen része a koronavírusról megerősíti Viganó számára azt, hogy Ferenc pápa globalista gépezet rabszolgája.

Összefoglalja, hogy az enciklika alkotja Bergoglio "ideológiai kiáltványát", "Professio fidei massonicae-ját", az "egyetemes vallás elnöki posztjává" való jelöltségét és az "új világrend cselédlányaként” való bemutatását.

#newsRiiiiwpnwa