05:45
Szőkefalvi látnok – archív felvétel. Marian Rózsika, a szőkefalvi látnok archív felvételben üzen a Mária Rádió hallgatóinak a 2007 első 2 hetében Szőkefalváról közvetített szentmisék alkalmából …More
Szőkefalvi látnok – archív felvétel.

Marian Rózsika, a szőkefalvi látnok archív felvételben üzen a Mária Rádió hallgatóinak a 2007 első 2 hetében Szőkefalváról közvetített szentmisék alkalmából. A felvétel a látnok közeli elhunyta miatt is különösen időszerű. Imádkozzunk, hogy az Egyház Tanítóhivatala Isten akarata szerint bölcsen döntsön a szőkefalvi jelenések hitelességét illetően.

Kérjük Istent, hogy Marián Rózsika látnok közbenjárására csodás ima-meghallgatásokról számolhassunk be, és őt közbenjáró szenvedésének szeretettel viselése, a szeretet hősies fokon gyakorlása, engesztelő élete, a kiengesztelődés szolgálata gyümölcseként mihamarabb a boldogok, majd szentek sorában tisztelhessük.
Szőkefalvi Szűzanyánk, Fény Királynője, könyörögj érettünk, az Úr Jézus Szentséges Szívének segítségével vezess minket a Szentháromság felé, és szeretetpalástoddal oltalmazz bennünket a világ fejedelme és csatlósai ellen!
charisma