Clicks877
hu.news
5

A szinódus püspök démoni keresztúton vett részt

Az amazonasi szinódus 250 tagja és partnere, beleértve a püspököket, papokat és apácákat, október 19-én szerveztek egy pogány keresztutat a Via della Conciliazione területén.

A szokás kedvéért itt is a meztelen Pachamama (videó lent) démon volt a főszereplő. Vagy magukkal cipelték, vagy felemelték vagy egy csónakba helyezték.

Az esemény közben zsályát égettek, ami egy pogány szokás. A varázslók tollakkal fújtak füstöt a résztvevők arcába. Ez egy démoni "áldás" akart lenni.

Egy szürke inget és feszületet viselő "püspök" lehajtotta fejét, hogy méltón kapja meg Sátán füstjét. (Videó itt).

#newsIpgotcpmit

A szív gazdagságából szól a száj... Isten áldja meg ezerszeresen az igaz katolikus hit papjait, tanítóit és követőit, legfőképpen pedig a Szent Hagyomány ellenségeit
lowoa likes this.
Talan azett kell ez a furcsasag, higy elvaljon a zsir a majtol. Persze ez naivitas. Abban remenykedem, hogy minden valamifele strategia szerint zajlik, kideruljpn ki ki kicsoda, micsoda. Ezert mondhatta Ferenc papa, meg 2013-ban : Meglatjuk hogyan allunk! Igen, es ha meglatjuk mi lesz? Kiforrja magat a sokfajta szolo es elojon vegre a nemes tanitas es tradicio bora? Oszinte koszonet a magyar …More
Talan azett kell ez a furcsasag, higy elvaljon a zsir a majtol. Persze ez naivitas. Abban remenykedem, hogy minden valamifele strategia szerint zajlik, kideruljpn ki ki kicsoda, micsoda. Ezert mondhatta Ferenc papa, meg 2013-ban : Meglatjuk hogyan allunk! Igen, es ha meglatjuk mi lesz? Kiforrja magat a sokfajta szolo es elojon vegre a nemes tanitas es tradicio bora? Oszinte koszonet a magyar papoknak akik remelhetoen mindannyian megvetettek sarkukat a szegletkonek es nem ulnek fel mindenfajta hazatlan, cafrangos, nivotlan kobor szelnek.
charisma
kezdenek bedurvulni a dolgok
Kitti87
Itt az Egyházszakadás
Jó reggelt!

A statue of Buddha over the Tabernacle in Assisi
www.traditioninaction.org/…/A169rcBuddhaAss…

John Vennari: The 'Spirit of Assisi' vs. Saint Francis of Assisi
traditioninaction.org/bestof/bst001vennari.htm