Clicks256
hr.news

PiusX: Četiri razloga protiv cjepiva protiv Covida-19

Otac Stefan Frey, predstojnik odsjeka PiusX-a u Austriji, u svom biltenu iz travnja "hitno" upozorava na primanje cijepljenja protiv Covida-19. Ostali odsjeci PiusX-a izjasnili su se u korist cjepiva. Frey nudi četiri razloga:

1. Podrijetlo cjepiva povezana s "klanjem" djece koja su se istrgnula iz maternice majke još za njihova života. Primanje cjepiva podupire industriju pobačaja bez obzira želi li se to ili ne.

2. Procjena rizika: Postoje izvješća o ozbiljnim nuspojavama i brojnim smrtnim slučajevima nakon cijepljenja. Ne može se isključiti dugotrajna šteta. Nitko ne zna hoće li masovno cijepljenje dovesti do globalne humanitarne katastrofe.

3. Proporcionalnost: Smrtnost 2020. godine bila je u okviru prethodnih godina, a Covid-19 je, poput gripe, gotovo isključivo opasan za starije od 80 godina.

4. U čijem su interesu cijepljenja? Dokazi postaju sve jasniji da je globalna kampanja cijepljenja u službi "političke agende" koja želi uspostaviti novi svjetski poredak, socijalistički stil diktature koja obećava jednakost, pravdu, mir i sigurnost - "kao i sve diktature do sada" - ali nam oduzima privatnost i slobodu.

Slika: Stefan Frey, #newsRmeonnbtse