Clicks216
hr.news

Pristojno ponašanje: Biskup Schneider podučava kardinala Washingtona

Očito je da Joe Biden i predsjednica Doma Nancy Pelosi možda neće primiti pričest zbog svog aktivizma za smrt, biskup Athanasius Schneider rekao je Bratstvu Gospe Fatimske 16. travnja (video ispod).

Dajući im pričest, Crkva implicitno odobrava njihovu namjeru ubojstva nevine djece, objasnio je. Schneider se pozvao na svetog Ambrozija koji je dvaput odbio pričest rimskog cara Teodozija (+395.). Jednom, nakon što je Teodozije stao na stranu Židova protiv kršćana u Kaliniku, i drugi put, nakon što je Teodozije navodno ubio 7.000 ljudi u Solunu.

Schneider je Teodozija nazvao najmoćnijim čovjekom svog vremena, usporedio ga s američkim predsjednikom i izazvao kardinala iz Washingtona da oponaša svetog Ambrozija i da kaže Bidenu: "Dragi moj brate, prvo učini pokoru, a onda ćeš biti pravi katolik primljen u svetu pričest".

Međutim, stvarnost je drugačija. Gregory je nekoliko puta izjavio da neće spriječiti Bidena da se pričesti. 16. travnja Bidenov režim najavio je da se državna sredstva smiju koristiti za "istraživanje" dijelova tijela nastala od pobačene djece.

#newsIhqludbeik