Clicks456
hu.news
2

Csavar: A filmesek hazudtak Ferenc pápa homoszex partnerségi nyilatkozatáról

Ferenc pápa a "Francesco" című dokumentumfilmben közzétett, a homoszexuális házassággal kapcsolatos észrevételei Valentina Alazraki mexikói újságíróval készített, 2019. májusi interjújából származnak.

A dokumentumfilmet az orosz származású homoszexuális filmes, Evgeny Afineevszkij készítette, aki izraeli és amerikai útlevéllel rendelkezik. Október 21-én hazudott újságírók előtt, mondván, hogy a nyilatkozatot közvetlenül neki tették (pl. APNews.com).

A beállítás (helyzet, háttér, világosság) alapján nyilvánvaló - és Antonio Spadaro jezsuita beismerte -, hogy a kijelentés az Alazraki-interjúból származik (bal oldali kép: Afineevszkij filmje; jobb kép: Alazraki interjúja).

Alazraki a CatholicNewsAgency.com-nak elmondta, hogy nem emlékszik Ferenc pápa polgári házassággal kapcsolatos észrevételeire. Soha nem vetítették le, és az interjú teljes átiratában nem szerepelnek a megjegyzések.

A klipnek bizonyára az 58. perctől kellett készülnie, amikor Ferenc pápa azt mondja, hogy a "homoszexuális cselekedetek" nem fogadhatók el.

Most a kérdés az: Miért kapta Afineevszkij az anyagot Alazrakitól, és miért jelent meg ebben a pillanatban?

#newsSmasclnngj

francesco69
Sajnos, ilyen pápa katasztrófát okoz.
charisma
"Legyen a ti beszédetek igen igen, nem nem" - ez a pápa esetében sajnos egyáltalán nem működik, és szándékosan nem...
A média pontosan ezért szereti, mert bármikor ki lehet forgatni a szavait, és mivel helyreigazítási kötelezettség nincsen.