Clicks56
ro.news

Francisc promovează: pisicile care se identifică drept câini și adopția de către homosexuali

Organizația lui Francisc Scholas Occurrentes Pontifical Foundation promovează ideologia de gen și homosexualitatea în cel puțîn o duzină de țări din America Latină.

Materialul imoral face parte dintr-o serie de cărți publicată din 2015 și numită „Cu Francisc lângă mine”. Pe copertă apare Francisc.

Printre aceste publicațîi se află cartea „Sunt un câine!”. Povestește povestea unui „pisoi alb mic și curajos” care a căutat să fie recunoscut ca un câine. Unii câini sunt de acord, deoarece un măgar care se identifică cu un cal susține cauza pisicii. Cartea răspândește mitul conform căruia „imaginea și simțul nostru despre noi înșine se dezvoltă de-a lungul vieții noastre.”

O altă poveste este „Chiquillería” („Lucruri pentru copii”). Acesta explică adevărul că „există copii care au tată și mamă. Unul din fiecare. "Aceasta se dezvoltă în absurditatea că" Alțîi au câte doi din fiecare. Alții, unul și doi. Sau doi și unu."

O ilustrație arată doi copii care se țin de mână cu două personaje îmbrăcate în fuste (dedesubt). Scholas Occurrentes explică faptul că „diversitatea depășește grupul social sau cultura căreia îi aparținem. ”Termenul obscur „diversitate” nu este definit niciodată. În timp ce promovează o propagandă de gen respinsă, Scholas Occurrentes pretinde că creează o „nouă viziune” pentru educația copiilor.

CatholicNewsAgency.com (5 februarie) a avut acces la înregistrările financiare care arată că Scholas Occurrentes a primit donații de milioane de dolari, dar nu a construit niciodată o singură școală pentru copiii săraci. O sumă semnificativă de bani a fost utilizată pentru taxe, salarii, călătorii și birouri.

#newsDsyzlncain