Ralfi
Ralfi

"Undorító bűn": Ferenc pápa támogatja a transszexuális prostitúciót

Majd ha a Szentlélek is igazolja azt a bizonyos hírforrást akkor elolvasom, de addig nem adok hitelt ezeknek.
Ralfi

"Undorító bűn": Ferenc pápa támogatja a transszexuális prostitúciót

EZEK HAZUGSÁGOK, KÁR ERRE PAZAROLNI AZ IDŐT.
Ralfi

GÁBOR ATYA BORDALA

Könnyű így írni Róla, kinek gyönyörű az élete!
Ralfi

TALÁLKOZTUNK TALÁLKOZUNK

Ismeretlen oldal, inkább nem nyitom meg, mi ez?
Ralfi

ELKÉRTEM. Az ELKÉRTEM c. vers története. Ma bent voltam ismét a kórházban. Életben találtam, de …

Megtörtént! A kenetet is megkapta!
Ralfi

KÖSZÖNET FERENC PÁPÁNAK 2

Mi a probléma?
Ralfi

KAKUKK. KAKUKK Eltűntek a kertből, kifogytak az erdőn az énekes madarak, nem látom nem hallom …

Én ugyan elfáradtam a hétvégi szolgálatokban, de a LÉLEK nem, és azt súgta, hogy a kakukknak kakukk. Az Isten az óriási, én csak apró fióka fészkében.
Ralfi

SZOMJASABBAN

Köszönjük! Most két hétre leállok, hogy az ünnepre készüljek csendben. Áldott és kegyelmekben gazdag szent karácsonyt kívánok!
Ralfi

HOGYAN KÉSZÜLT?

Köszönjük Jézus!
Ralfi

Ábrahám és Szent Charbel

De igen. Amikor a remetéről beszélek, akkor Róla beszélek. Amikor a Hostia sugárzásról van szó, akkor Róla is szó van, hiszen ő az Eucharisztia szentje volt. A préd. végén is Róla szólok.
Ralfi

A plébános rabbisat játszik és a pészah ünnepet majmolja

Elhamarkodott ez a vélemény és illetlen a komment. Lehet, hogy csak az egységért imádkozik így.
Ralfi

BÚS ANYÁK NAPJA

Köszönöm!
Ralfi

MARANATHA

Tibor a nevem, nem Zoltán.
Ralfi

Pintér Béla - Várok rád

Óh, hallelujah KÖSZÖNÖM!
Ralfi

Az ördög (1)

AMEN
Ralfi

VÍZKERESZT

1 nappal a beszéd után történt.:

A LÉLEK OTT FÚJ, AHOL AKAR Jn 3.5…és akkor és oda visz a körülmények által, amikor és ahová Ő jónak látja!

Telefonált a Húgom, hogy ha tudok menjek át (3 faluval odébb) és vigyázzak estig a keresztfiamra.Ezután telefonált másvalaki arról a településről, hogy nagyon szeretne szentgyónást végezni és átjönne hozzám Benére. Éppen nálatok leszek válaszoltam és a …More
1 nappal a beszéd után történt.:

A LÉLEK OTT FÚJ, AHOL AKAR Jn 3.5…és akkor és oda visz a körülmények által, amikor és ahová Ő jónak látja!

Telefonált a Húgom, hogy ha tudok menjek át (3 faluval odébb) és vigyázzak estig a keresztfiamra.Ezután telefonált másvalaki arról a településről, hogy nagyon szeretne szentgyónást végezni és átjönne hozzám Benére. Éppen nálatok leszek válaszoltam és a keresztfiamnál találkozhatunk.É ppen befordultam a falu utcájába, amikor leintett valaki, beült mellém az autóba. „Te Tibor atya hogy kerülsz ide éppen ilyenkor és ilyen időben, téged az Isten küldött „ ……és könnyek közözz öntötte ki a fájó lelkét, én meg hálát adva a Léleknek adtam neki vigaszt, tanácsot, imát és áldást. KÖSZÖNÖM DRÁGA SZENTLÉLEK, HOGY ŐTT FÚJSZ AHOL AKARSZ ÉSODA VISZEL ÉS AKKOR, AKKOR AMIKOR TE JÓNAK LÁTOD. Köszönöm, hogy ha itt Benén sokan gondolják úgy, hogy nem kell ide pap, Te tudod, hogy akár 3 faluval arrébb, kinek, mikor és hol van szüksége papra. Köszönöm Szentlélek, hogy új frissességet adsz papi életemnek.

„Erre Jézus azt mondta Nikodémusnak: Bizony, bizony, mondom neked: Aki nem vízből és (Szent)lélekből születik, az nem megy be az Isten országába. Ami a testből születik, az test, ami a Lélekből születik, az lélek. Ne csodálkozz azon, hogy azt mondtam: újjá kell születnetek. A szél ott fúj, ahol akar, hallod a zúgását, de nem tudod, honnan jön és hova megy. Így van vele mindenki, aki a Lélekből született”
Ralfi

Szeretetláng találkozó.Eperjes Károly

Nem tudom. Viszont most jelent meg a BonumTv jóvoltából a youtube csatornán Eperjes teljes beszéde Hd minőségben. www.youtube.com/watch
Ralfi

Petra - Music: Your grace finds me

11 months old own breeded blue malinois Petra "dances" and makes defend basic work for the praise music Matt Redman: Your grace finds me!
Ralfi

Chiesa evangelica pentecostale

This is not evangelium at all. It is only a personal effect and nothing else. It is written: Spirit of prophet surrenders istself under the person of prophet.1Kor14.32